Lock Digitale leeromgeving winkelwagen

Wat biedt Intro?

Intro voor de bovenbouw sluit sterk aan bij de belevingswereld van jouw leerlingen. Zij kunnen zich zelfstandig én klassikaal optimaal voorbereiden op het examen. Met maximale keuzevrijheid voor jou als docent, dankzij de modulaire en flexibele opzet van deze nieuwe methode.

Muziek op ieders niveau

Intro voor de bovenbouw is geschikt voor zowel havo als vwo. Dit komt door de oplopende moeilijkheidsgraad binnen de opdrachten. Jouw leerlingen krijgen veel mogelijkheden aangereikt om zelfstandig te werken. Zo biedt je muziek aan op het gewenste niveau van de leerling.

Flexibel inzetbaar

Intro is zeer flexibel inzetbaar. Door de vele mogelijkheden en kansen zet je jouw leerlingen klassikaal of zelfstandig aan het werk. Voor leerlingen die zelfstandig muziekstukken willen bestuderen zijn er extra instructies. Ook kan er extra aandacht aan muzikaal leiding geven worden besteed.

Multimediaal

De dvd die bij werkmap 1, die wordt geleverd bij de digitale leeromgeving van Intro, wordt geleverd bevat onder meer alle luisterfragmenten bij Luisteren, pdf’s van alle partijen, een muziekquiz en een interactieve solfège-module. Lees meer over de digitale mogelijkheden.

Virtuele mixer-player

Echt nieuw bij Intro voor de bovenbouw is de virtuele mixer-player. Hiermee beluisteren leerlingen de tracks bij Musiceren en Componeren en passen zij deze naar eigen inzicht aan. Bijvoorbeeld door het aan- en uitzetten van sporen.