Hulp bij inloggen     winkelwagen
Maak kennis met onze accountmanagers - ThiemeMeulenhoff

Contactmogelijkheden

Contact met het team van VO

Heb je een vraag over een methode, trainingen of wil je met ons kennismaken? Neem contact op om een afspraak te maken met één van onze collega's. Kies zelf op welke manier je dit het prettigste vindt. Bel één van onze collega’s of maak een afspraak via de binnendienst.

Persoonlijk contact

Onze accountmanagers zijn ingedeeld per regio (noord, midden en zuid). Op zoek naar een specialist voor jouw vak? Maak kennis met het team en neem rechtstreeks contact op met jouw accountmanager.

Alleen ga je misschien sneller, samen kom je veel verder. Voor mij is het belangrijk om scholen te helpen met zorgvuldig samengesteld lesmateriaal. Als de feedback van docenten ons weer helpt om ons lesmateriaal nòg beter te maken, dan ben ik helemaal blij!

Annet Koppen - Accountmanager regio noord en middenSpecialisme: natuurkunde, biologie, vmbo beroepsgericht & examenvoorbereiding
a.koppen@thiememeulenhoff.nl(06) 11 27 13 00
Annet Koppen - Accountmanager regio noord l ThiemeMeulenhoff
"Samen komen is een begin, samen blijven is vooruitgang en samenwerken is een succes!"

Geeta Sital - Accountmanager regio middenSpecialisme: aardrijkskunde, geschiedenis, mens & maatschappij, godsdienst & levensbeschouwing en examenvoorbereiding
g.sital@thiememeulenhoff.nl(06) 29 01 34 46
Geeta Sital

Heel graag kom ik bij u op school langs om kennis te maken en samen in gesprek te gaan. Door deze gesprekken en die samenwerking aan te gaan weten we wat er leeft en speelt op scholen en kunnen we ons aanbod en de leermiddelen hier verder op aanpassen. Dat geeft veel energie!

Karlijn Deunk - Accountmanager regio zuidSpecialisme: aardrijkskunde, geschiedenis, mens & maatschappij, godsdienst & levensbeschouwing en examenvoorbereiding
k.goossens@thiememeulenhoff.nl(06) 51 61 23 51
Karlijn Deunk

Met plezier bezoek ik scholen om in gesprek te gaan met docenten. Om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren zodat we samen het onderwijs nòg beter maken. Het geeft me echt het gevoel dat we samen daar een steentje in bijdragen.


Angela Verkooijen - Accountmanager regio zuidSpecialisme: Nederlands, Engels, Duits, Frans, muziek en examenvoorbereiding
a.verkooijen@thiememeulenhoff.nl(06) 29 45 93 12
Angela Verkooijen

Met de klant en voor de klant, samen voor het onderwijs.

Hennie Kapelle – Accountmanager regio noord en zuidSpecialisme: aardrijkskunde, geschiedenis, mens & maatschappij, godsdienst & levensbeschouwing, natuurkunde, biologie, vmbo beroepsgericht en examenvoorbereiding
h.kapelle@thiememeulenhoff.nl(06) 50 20 50 43
Hennie Kapelle
“Het onderwijs is volop in beweging, juist nu is daarom een hechte relatie tussen gebruikers en ontwikkelaars van leermiddelen essentieel; Samen leren vernieuwen."

Paul Dijkstra - Key accountmanagerSpecialisme: schoolleidingen en de aanschaf van (digitale) leermiddelen via o.a. een aanbesteding.
p.dijkstra@thiememeulenhoff.nl(06) 29 06 39 31
Paul Dijkstra
"Nieuwe leveringsmodellen binnen een directe contractrelatie openen deuren voor scholen in de realisatie van hun onderwijskundige ambities."

Bert Wierda – Key accountmanagerSpecialisme: schoolleidingen en de aanschaf van (digitale) leermiddelen via o.a. een aanbesteding.
b.wierda@thiememeulenhoff.nl(06) 11 42 70 52
Bert Wierda

Als je alleen een hamer hebt, ben je geneigd om ieder probleem als een spijker te zien (Maslow). Ik help jou en je vaksectie graag werken met ons lesmateriaal. Vooral digitaal, maar ook als het gaat om onderwerpen als Formatief evalueren of Motivatie bij leerlingen kom ik graag op school langs om je te laten ontdekken hoe je dat met ons lesmateriaal voor elkaar krijgt.


Mart van der Linden - Senior accountmanager Specialisme: Rekenen, trainingen en digitaal lesmateriaal
m.van.der.linden@thiememeulenhoff.nl(06) 22 51 14 46
Mart van der Linden
"Leren moet passend, leuk en uitdagend zijn! Ik vind het fijn om samen met docenten te kijken naar het behalen van een hoog leerrendement en naar de ontwikkelingen binnen het onderwijs in relatie tot onze methodes. Als de klant tevreden is, dan ben ik dat ook!"

Margot Fonteijne - Accountmanager binnendienst Specialisme: aardrijkskunde, geschiedenis, mens & maatschappij, godsdienst & levensbeschouwing, natuurkunde, biologie, vmbo beroepsgericht en examenvoorbereiding
m.fonteijne@thiememeulenhoff.nl(06) 31 92 01 50
Margot Fonteijne

Iedere dag probeer je als docent je leerlingen te inspireren en te stimuleren, zodat zij zichzelf blijven ontwikkelen en kunnen zijn wie ze zijn. Uiteraard willen wij je hierbij ondersteunen met uitdagend lesmateriaal. Heb je vragen, dan help ik je graag.

Aly Kok – Accountmanager binnendienstSpecialisme: Nederlands, Engels, Duits, Frans, muziek en examenvoorbereiding
a.kok@thiememeulenhoff.nl(06) 15 62 13 25
Aly Kok | ThiemeMeulenhoff

Afspraak maken

Live of in teams een afspraak maken met een accountmanager? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact op met onze binnendienst om een afspraak in te plannen.

 

Maak een afspraak