Lock Digitale leeromgeving winkelwagen
Maak kennis met onze accountmanagers - ThiemeMeulenhoff

Ons accountteam

Neem contact op met onze collega’s

Heb je een vraag (over aanschaf van) een methode, trainingen of wil je met ons kennismaken? Neem contact op met één van onze collega's. Hieronder stellen zij zich graag aan je voor. Onze accountmanagers zijn ingedeeld per regio en ieder heeft een specialisatie. Heb je vragen over NT2, examenvoorbereiding, godsdienst en muziek? Neem contact op met Margot Fonteijne (Accountmanager binnendienst).

Maak een afspraak
"Leren moet passend, leuk en uitdagend zijn! Ik vind het fijn om samen met docenten te kijken naar het behalen van een hoog leerrendement en naar de ontwikkelingen binnen het onderwijs in relatie tot onze methodes. Als de klant tevreden is, dan ben ik dat ook!"

Margot Fonteijne - Accountmanager binnendienst
m.fonteijne@thiememeulenhoff.nl(06) 31 92 01 50
Margot Fonteijne

Alleen ga je misschien sneller, samen kom je veel verder. Voor mij is het belangrijk om scholen te helpen met zorgvuldig samengesteld lesmateriaal. Als de feedback van docenten ons weer helpt om ons lesmateriaal nòg beter te maken, dan ben ik helemaal blij!

Annet Koppen - Accountmanager regio noordVast aanspreekpunt voor aardrijkskunde, exacte vakken, geschiedenis, mixed, mens & maatschappij
a.koppen@thiememeulenhoff.nl(06) 51 34 38 03
Annet Koppen - Accountmanager regio noord l ThiemeMeulenhoff
"Samen komen is een begin, samen blijven is vooruitgang en samenwerken is een succes!"

Geeta Sital - Accountmanager regio middenVast aanspreekpunt voor aardrijkskunde, exacte vakken, geschiedenis, mixed, mens & maatschappij
g.sital@thiememeulenhoff.nl(06) 29 01 34 46
Geeta Sital

Heel graag kom ik bij u op school langs om kennis te maken en samen in gesprek te gaan. Door deze gesprekken en die samenwerking aan te gaan weten we wat er leeft en speelt op scholen en kunnen we ons aanbod en de leermiddelen hier verder op aanpassen. Dat geeft veel energie!

Karlijn Deunk - Accountmanager regio middenVast aanspreekpunt voor talen
k.goossens@thiememeulenhoff.nl(06) 51 61 23 51
Karlijn Deunk

Met plezier bezoek ik scholen om in gesprek te gaan met docenten. Om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren zodat we samen het onderwijs nòg beter maken. Het geeft me echt het gevoel dat we samen daar een steentje in bijdragen.


Angela Verkooijen - Accountmanager regio zuidVast aanspreekpunt voor talen
a.verkooijen@thiememeulenhoff.nl(06) 29 45 93 12
Angela Verkooijen

Met de klant en voor de klant, samen voor het onderwijs.

Hennie Kapelle – Accountmanager regio zuidVast aanspreekpunt voor aardrijkskunde, exacte vakken, geschiedenis, mixed, mens & maatschappij
h.kapelle@thiememeulenhoff.nl(06) 50 20 50 43
Hennie Kapelle
“Het onderwijs is volop in beweging, juist nu is daarom een hechte relatie tussen gebruikers en ontwikkelaars van leermiddelen essentieel; Samen leren vernieuwen."

Paul Dijkstra - Key accountmanagerVast aanspreekpunt voor schoolleidingen en de aanschaf van (digitale) leermiddelen via o.a. een aanbesteding.
p.dijkstra@thiememeulenhoff.nl(06) 29 06 39 31
Paul Dijkstra
"Nieuwe leveringsmodellen binnen een directe contractrelatie openen deuren voor scholen in de realisatie van hun onderwijskundige ambities."

Bert Wierda – Key accountmanagerVast aanspreekpunt voor schoolleidingen en de aanschaf van (digitale) leermiddelen via o.a. een aanbesteding.
b.wierda@thiememeulenhoff.nl(06) 11 42 70 52
Bert Wierda

Als je alleen een hamer hebt, ben je geneigd om ieder probleem als een spijker te zien (Maslow). Ik help jou en je vaksectie graag werken met ons lesmateriaal. Vooral digitaal, maar ook als het gaat om onderwerpen als Formatief evalueren of Motivatie bij leerlingen kom ik graag op school langs om je te laten ontdekken hoe je dat met ons lesmateriaal voor elkaar krijgt.


Mart van der Linden - Senior accountmanager
m.van.der.linden@thiememeulenhoff.nl(06) 22 51 14 46
Mart van der Linden