Laagland, literatuur & lezer
Hulp bij inloggen     winkelwagen

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe ziet het digitale materiaal eruit?

Er zijn twee docentlicenties beschikbaar. De startlicentie en de totaallicentie. Beide licenties hebben een geldigheidsduur van één jaar.

Welk materiaal bevatten de licenties?

Het overzicht geeft aan tot welk materiaal de licenties toegang geven. 


Startlicentie  Totaallicentie
 uitwerkingen  inhoud startlicentie
 docentenhandleiding  toetsen
 formulieren  tekstenbank
   actuele lesbrieven
   digiboeken
   begrippen


Hoe krijg ik toegang tot het digitale materiaal?

Het materiaal is toegankelijk via de website van ThiemeMeulenhoff. Inloggen kan via de knop Digitale lesomgeving rechtsboven in het scherm. Meer informatie over inloggen bij ThiemeMeulenhoff lees je hier.

Wat kosten de licenties?

De startlicentie is gratis. De totaallicentie kost € 45,- per jaar.

Kan ik het digitale materiaal uitproberen?

Ja, dat kan! Vraag een gratis proeflicentie aan en maak drie maanden lang gebruik van het materiaal van één hoofdstuk. Het ISBN van de proeflicentie is 9789006140163.

Hoe bestel ik de licenties?

Je kan alle licenties eenvoudig bestellen via deze website. Het ISBN van de startlicentie is 9789006140163. Het ISBN van de totaallicentie is 9789006463842. Bekijk hier de overige bestelgegevens van Laagland.

 

Vragen van gebruikers

Wat is er veranderd?

Het aanbod is overzichtelijker geworden. Het aantal licenties is teruggebracht van vijf naar twee licenties. Ook is de duur van de licenties teruggebracht van vier naar een jaar. Zo kies je ieder jaar voor het aanbod dat het beste bij je past. Bekijk de verschillen tussen de oude en nieuwe editie in dit duidelijke overzicht.

Het materiaal wordt aangeboden in een nieuwe digitale omgeving. Deze ziet er anders uit dan de website www.laagland-online.nl. Inloggen doe je voortaan via www.thiememeulenhoff.nl. Kies rechtsboven in het scherm voor “Digitale lesomgeving”.

Laagland digitale omgeving

Blijft mijn huidige licentie geldig?

Jazeker! Alle huidige gebruikers krijgen met hun bestaande licentie toegang tot de nieuwe totaallicentie. Daarmee heb je toegang tot hetzelfde, en in sommige gevallen zelfs meer, digitaal lesmateriaal.

Mijn oude licentie was nog langer dan een jaar geldig. Is er een compensatieregeling?

Wanneer je licentie nog langer dan een jaar geldig is, worden de resterende jaren gecompenseerd. 
Neem hiervoor contact op met onze Klantenservice

Waar vind ik het leerlingmateriaal terug?

De begrippenlijst en de leestips zijn beschikbaar via de gratis Laagland leesapp. Download deze in de App Store of in de Google Play Store. De formulieren zijn beschikbaar via deze website.