Hulp bij inloggen     winkelwagen
Leermiddelenbudget | ThiemeMeulenhoff

Haal het maximale uit je leermiddelenbudget

Voor leermiddelencoördinatoren is het een hele klus: de bestellijst voor het nieuwe schooljaar in orde maken. Een klus van passen en meten... Wil je weten waar je op moet rekenen? Bekijk de prijslijst van alle methodes van ThiemeMeulenhoff. In deze lijst staat ook of de methodes beperkt leverbaar of uitverkocht zijn. Op zoek naar de prijzen van onze methodes in Learnbeat? Deze staan ook in de lijst. Belangrijk om te weten: de opslagen en/of kortingen van de distributeurs zijn niet meegenomen in de prijslijst.

Leermiddelenbudget | ThiemeMeulenhoff

Weten waar je op moet rekenen?

Bekijk de prijslijst
leermiddelenbudget | ThiemeMeulenhoff

Update beschikbaarheid

Het is mogelijk dat de beschikbaarheid van lesmaterialen wijzigt. Check de website voor de meest actuele stand van zaken.
Leermiddellenbudget | ThiemeMeulenhoff

Top 5 vragen

Regelmatig hebben we contact met leermiddelencoördinatoren. Nieuwsgierig welke vragen ze aan ons stellen? Lees de Top 5 meest gestelde vragen van collega-coördinatoren.

Lopende aanbestedingen

Steeds meer scholen kiezen er voor om leermiddelen via hun aanbesteding rechtstreeks in te kopen bij ThiemeMeulenhoff. Dit biedt meer mogelijkheden voor co-creatie, maatwerk en flexibiliteit.

Nieuw! LRN-line content licentie voor een jaar

Kies voor een jaarlicentie met LRN-line. Betaal een vaste prijs per leerling per jaar. Werk volledig digitaal of kies voor digitaal met boek(en).

Trainingen

Ga je voor het eerst werken met één van onze methodes en wil je goed van start? Of ben je op zoek naar verdieping over gepersonaliseerd leren met onze digitale leeromgeving?

Contact?

Informeer gerust naar de mogelijkheden, ook als je eerder wilt overstappen. Neem contact op met (033) 448 3600 of mail naar binnendienst@thiememeulenhoff.nl. Graag helpen we je het beste uit je leermiddelenbudget te halen.