Methodeverdiepende pagina - Opbouw - Phoenix - VO

Opbouw methode

Bij Phoenix werk je met een course- en een workbook per leerjaar. Het workbook wordt geleverd met een licentie voor de digital exercises. Je kunt zo gemakkelijk afwisselen tussen digitale verwerking en verwerking in het workbook. Phoenix leent zich ook goed om volledig digitaal werken. 

Methodeverdiepende pagina - Coursebook - Phoenix - VO

Coursebook

In het leerboek volgen de hoofdstukken het verloop van de geschiedenis. Je start met de indeling van de geschiedenis in tijdvakken. Dit boek bevat alles wat je nodig hebt (teksten, bronnen) voor de opdrachten in het werkboek.

Methodeverdiepende pagina - Workbook - Phoenix - VO

Workbook

In het werkboek begint elk onderdeel met een opdracht over wat je al weet over het onderwerp. Aan het eind van elk onderdeel staat wat je moet weten voor de toets. Het laatste blok vertelt je over de opdrachten van het onderdeel (kennis, begrip en toepassing).

Methodeverdiepende pagina - Toetsen - Phoenix - VO

Toetsen

Bij elk hoofdstuk van Phoenix is een toetsenbank beschikbaar. Deze toetsenbank biedt een grote keuze uit open en gesloten vragen. Selecteer zelf de gewenste vragen en stel eenvoudig jouw eigen toetsen op maat samen. De vragen uit de toetsenbank kunnen gebruikt worden om een korte paragraaftoets af te nemen of een eindtoets samen te stellen. De gesloten vragen kunnen ook gebruikt worden om een diagnostische toets af te nemen. 

Bekijk de Phoenix flyer

Download
Ons team helpt je graag verder

Ons team helpt je graag verder

Team voortgezet onderwijs

033 - 44 83 600
Stuur een email