Lock Digitale leeromgeving winkelwagen

Geschiedenis

Bekijk de video

Gevoelige geschiedenis

Lees meer over het bespreken van gevoelige geschiedenisonderwerpen in je klas.
Lees meer

Vrouwen in de geschiedenis

Lees meer

Weet jij wie Hypathia, Judith Leyster, Sojourner Truth zijn? Ontdek meer over de samenwerking van educatieplatform F-site met docentenplatform Thiemo en leer meer over betekenisvolle vrouwen uit de geschiedenis.

Lees meer
Vrouwen in de geschiedenis

Geschiedeniscanon in je les bespreken?

Lees meer
De canon van de Nederlandse geschiedenis is vernieuwd. Een mooie aanleiding om met jouw leerlingen naar alle aspecten van de Nederlandse geschiedenis te kijken. Naar de les
Kamerlid Marga Klompé - De Canon is vernieuwd! - Feniks l  ThiemeMeulenhoff

Activerende werkvormen

Lees meer
Hoe betrek je je leerlingen actief bij de geschiedenisles? Er zijn veel activerende werkvormen beschikbaar. Waar vind je deze? En als je ze gevonden hebt, hoe bepaal je welke werkvormen geschikt zijn voor jouw situatie? Lees hier meer over in het inspiratiedocument. Download het inspiratiedocument
Feniks onderbouw vluchtende mensen

Ook een sidekick voor je les?

Lees meer
Verras je klas met actueel lesmateriaal voor geschiedenis. Maak gebruik van Thiemo, de sidekick voor je les.  Ontdek Thiemo
Thiemo stickyman

Digitaal onderwijs met een leeromgeving naar keuze

Lees meer

Op steeds meer scholen wordt een schoolbrede keuze voor een bepaalde digitale leeromgeving gemaakt. Om scholen meer keuze en mogelijkheden te bieden zijn ThiemeMeulenhoff methodes daarom in meerdere digitale leeromgevingen beschikbaar.

Lees meer
Header digitale leeromgevingen | ThiemeMeulenhoff

Ook handig

Wij helpen jou en je leerlingen de examens door!

De eindexamens gaan door en daarom kunnen onderwijsprofessionals voor zichzelf en leerlingen, per direct met korting bij ThiemeMeulenhoff bestellen:

  • Examenbundel van €15,50 voor € 13,-.
  • Zeker Slagen van €15,- voor €12,50.

Leerlingen en ouders kunnen o.a. terecht bij bol.com voor een andere kortingsactie.

Ga naar bestelformulier
zeker slagen

Examenbundel

Oefenen met echte examens. Na de oriëntatietoets weten jouw leerlingen welke stof ze wel en niet beheersen. Door de uitleg bij de antwoorden leren en oefenen ze tegelijk. Met woordenlijsten, overzichten van de examenstof, tips en jaarlijks nieuwe opgaven.

Samengevat

De perfecte samenvatting met voorbeelden uit de laatste examens. Alle informatie staat in overzichtelijke rijtjes, met feiten en voorbeelden. Zo ontdekken jouw leerlingen de samenhang tussen examenonderwerpen. Beschikbaar voor bijna alle vakken op vmbo-, havo- en vwo-niveau.

Contact en ondersteuning