Vmbo, havo, vwo - bovenbouw

Examenvoorbereiding

Zeker slagen

  • Een boek gemaakt samen met BrainBoost (bijlesschool Tim Hofman)
  • Zeker slagen geeft inzicht en structuur in het leerproces
  • Volg de 'Nerdroute' of doe de 'Quick fix'.
Bestel

Motiveren, plannen en leren

Krijg ze maar eens op tijd en gemotiveerd aan het leren voor een toets. Jouw leerlingen hebben waarschijnlijk hele andere prioriteiten dan leren voor de school- en eindexamens. Zoek je een oplossing? Denk dan eens na over de inzet van Zeker slagen! tijdens bijvoorbeeld de mentorlessen. In dit boek, dat samen met BrainBoost (bijlesschool Tim Hofman) is gemaakt, krijgt de leerling inzicht en structuur in zijn leerproces. Bij elk hoofdstuk deelt Tim Hofman de beste leertips.

Bekijk het lesmateriaal

Blader door Zeker Slagen

Zeker Slagen

9789006491760

Bestel

Nerd-route en Quick fix

Een aantal hoofdstukken heeft een 'Nerdroute' en een 'Quick fix'. Wil jouw leerling echt weten hoe het zit? Dan neemt hij de Nerd-route. Heeft hij haast of denkt hij ‘ik geloof het wel!', dan leest hij de Quick fix. Met de uitneembare planner en onze tips maakt elke leerling een planning die werkt, zodat hij ook nog tijd overhoudt voor de dingen die wél leuk zijn. Ook benieuwd welke leerstrategie bij jouw leerling past?

De perfecte voorbereiding

Gebruik de Zeker slagen! in combinatie met de Examenbundel en Samengevat. Zo kunnen jouw leerlingen oefenen met echte examens en beschikken ze over de perfecte samenvatting voor jouw vak. Gebruik ook Examenidioom voor de talen als voorbereiding voor zowel het centraal schriftelijk als de mondelinge schoolexamens.

We helpen je graag

Heb je vragen over een methode? Onze accountmanagers staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Je kunt zelf een (online) afspraak of telefonische afspraak inplannen in hun agenda.

Maak een afspraak