examentraining
Hulp bij inloggen     winkelwagen

Dit zeggen anderen

"Er staan hints in de examenbundels die erg goed van pas komen! Je hebt werkelijk wat aan de hints. Verder vind ik het fijn dat er al veel oefenexamens in het boek zitten. Ook heb ik veel gehad aan de oriëntatietoetsen die in de bundel staan."

 

"Dankzij de examenbundels weet je welke soort vragen en welke vraagstelling je kunt verwachten."

"Het fijnste is dat er goede en duidelijke antwoorden in staan. Ook wordt er uitgelegd waarom een antwoord het nou juist niet is. Dat is heel fijn."

"Na de oriëntatietoets gemaakt te hebben kan je gaan oefenen op onderwerp, dit is heel fijn. Ook staan er hele examens in zodat je kan zien of je er echt klaar voor bent. Oefenen is de beste manier om te leren en op een overzichtelijke manier oefenen."

"Samengevat is fijn omdat dat een mooi overzicht is van alle stof, dan weet je zeker dat je niks overslaat."

"Je kunt veel vragen oefenen en er is veel uitleg bij gegeven, op examenblad heb je vaak alleen het antwoord en hier leer je niet veel van."

"De combinatie van een  examenbundel met samengevat werkt heel goed. Hiernaast maak ik zelf nog oude (recente ) examens. Hierdoor weet je hoe de vragen gesteld worden en ben je minder zenuwachtig. Door het oefenen weet je namelijk wat je kan verwachten en hoelang je ongeveer bezig bent met bepaalde vragen."

"In examenbundel zijn de onderwerpen gerangschikt en ook staat aan het eind welke vraag welke onderwerp was bij een examen. Zo krijg je een beter beeld wat je nog moet leren."

"Het oefenen van lastige vragen, die je dan later in de toets herkent is heel erg fijn en geeft motivatie om het nog beter te kennen!"