Up & Up
Lock Digitale leeromgeving winkelwagen

De voordelen van Up & Up

Bij Up & Up zijn de woorden thematisch geordend en worden deze in contextzinnen aangeboden. Naast de vele oefenwoorden zijn er ook diverse eindexamenteksten opgenomen, momenteel van 1999 tot en met 2008, inclusief antwoorden. Deze examenteksten zijn gekoppeld aan het niveau van de idioomboeken. Zo werkt elke leerlingen op het juiste niveau. Zij kunnen hun niveau bepalen aan de hand van de zelftest. Zo kunnen zij het idioom oefenen, totdat het gewenste niveau is bereikt. Met de WIN-toets kan het definitieve niveau van de leerlingen worden bepaald.

Hoe oefent de leerling?

De leerling kan op drie verschillende manieren zijn woordenschat oefenen: 'Woorden leren', 'Oefenen' en 'Zelftest'. Bij 'Woorden leren' kan de leerling snel door de lijst met woorden klikken en aangeven of hij het gegeven woord al kent. Het woord kan op verzoeken worden beluisterd en volgt de vertaling. De leerling kan dan alsnog aangeven of hij het woord goed of fout had.

Bij 'Oefenen' wordt het te leren woord meteen in het Engels uitgesproken. Na elk antwoord staat bovenaan in het groen of het antwoord juist of onjuist was. Bij 'Zelftest' krijgt de leerlinge eerst de aanwijzing of de woordenboekvorm moet worden ingetypt als goed antwoord. De eerste letter van het goede antwoord is al gegeven.

Aanvullende woordenlijst

Bij Up & Up is ook een aanvullende woordenlijst beschikbaar om de vertaling van een woord op te zoeken, de betekenis na te lezen, de uitspraak van een woord te oefenen of om de contextzin te bekijken. Hierbij is het prettig voor de leerling dat hij zelf de oefenvorm kan kiezen die bij het beste bij de leerstijl past.