Up & Up
Lock Digitale leeromgeving winkelwagen

Wat biedt Up & Up?

Up & Up is een methode om individueel de woordenschat uit te breiden en te oefenen via een veelheid aan verschillende thema's. De Engelse methode bestaat uit vijf verschillende idioomboeken met bijbehorende digitaal oefenmateriaal voor leerlingen uit verschillende schooltypen en leerjaren.

Oefenen

Naast het reguliere schooltype en de leerjaaraanduiding is ook het niveau van het Europees Referentie Kader (ERK) gegeven. Alle idioom van Up & Up wordt in contextzinnen aangeboden. Aanvullend op de thematische woordenlijsten zijn er ook idioomoefeningen opgenomen bij de officiële eindexamenteksten. De leerlingen kan hier kiezen uit verschillende oefenvormen: 'Woorden leren', 'Oefenen' en 'Zelftest'. Bij het leren van de woorden geeft de leerling aan of hij de betekenis van het woord kent. Bij het oefenen leert de leerling woorden door middel van multiple choice-vragen. Bij de zelftest vult zelf het woord in, waarvan de eerste letter al is gegeven.

Toetsen

Als docent kan je zelf idioomtoetsen maken of WIN-toetsen aanschaffen, die bij Up & Up zijn ontwikkeld. Hierdoor kunnen toetsen ook digitaal worden afgenomen.