Lock Digitale leeromgeving winkelwagen

Wat biedt New Interface tweede fase editie?

New Interface tweede fase biedt jou de standaard op het gebied van de Engelse taal. Dit doen we niet zomaar. Dit doen we door:

 • Zelfstandig werken
  New interface voor de tweede fase gaat uit van het Workbook. Leerlingen kunnen hiermee zelfstandig aan de slag. Er is een vaste opbouw van de vaardigheden lezen, luisteren, spreken, schrijven en examentraining. Professional en academic skills staan hierbij constant centraal.
 • Extra oefenmateriaal
  Bij de methode is er extra oefenmateriaal voor grammatica en vocabulaire. Naast deze twee staan useful phrases en examenvocabulaire centraal in het Workbook. De vaardigheden zijn duidelijk zichtbaar, zodat de leerling weet wat er verwacht wordt. Per unit wordt het lesmateriaal zowel apart als geïntegreerd in de lees- en luisterbronnen aangeboden. Dit gebeurt samen met spraak- en schrijfoefeningen.
 • Extra toetsen
  Om de specifieke examenvaardigheden nog beter te kunnen testen, zijn er onlangs extra toetsen toegevoegd. Deze toetsen worden via het online docentenplatform geleverd. 

 • Gratis digibordapplicatie
  In de digibordapplicatie vind je het Coursebook waarmee je actueel en interactief lesmateriaal kan aanbieden in de les. Animaties, filmpjes en woordspinnen zijn enkele verrijkingen. Het lesmateriaal is tevens eenvoudig te delen met collega’s. Bekijk de demo. 

Zelf New Interface tweede fase ervaren? Bestel dan een beoordelingspakket.