Lock Digitale leeromgeving winkelwagen

Hoe werkt New Interface tweede fase

Met New Interface tweede fase leren leerlingen op een aansprekende manier Engels:

 • Gedegen examenvoorbereiding
  New Interface tweede fase biedt een gedegen examenvoorbereiding voor jouw leerlingen. Om jou als docent hierbij te helpen, bieden wij jou the best of both worlds: flexibiliteit en een efficiënte kennisbasis. Met deze kennis van de Engelse taal kunnen de leerlingen het geleerde Engels meteen toepassen in het dagelijkse leven.

 • Doorlopende leerlijn
  New Interface biedt een doorlopende leerlijn van de onderbouw naar de tweede fase. Deze lijn is zo opgebouwd dat de lesstof van de eerste blokken uit de tweede fase-boeken herhalingen uit de onderbouw bevat. De onderwerpen die als moeilijk worden ervaren worden zorgvuldig door de leerjaren heen op- en uitgebouwd.
New interface tweede fase digibord
 • Professional and academic skills oefenen
  In ieder hoofdstuk van het lesmateriaal worden de vereiste vaardigheden zowel apart als geïntegreerd aangeboden. Met lees- en luisterbronnen bij luisterteksten worden professional en academic skills uitgebreid geoefend. Ook staat spreken en schrijven centraal. Zo worden de leerlingen klaargestoomd voor het Engels na de examens.
 • Zelf arrangement samenstellen
  Met New Interface bepaal je zelf hoe je wilt werken. Of dit nu digitaal of alleen met boeken is, of een combinatie van beide.
 • WaspReporter
  WaspReporter is een onderwijstijdschrift waarmee leerlingen hun spreek- en luistervaardigheid voor het examen kunnen oefenen. Dit gebeurt aan de hand van actuele teksten. Dit tijdschrift is uitstekend te combineren met de lesstof van New Interface. Lees meer over WaspReporter.
waspreporter magazine