Hulp bij inloggen     winkelwagen

New Interface tweede fase Engels voor bovenbouw havo en vwo

Voordelen New Interface tweede fase

Met New Interface tweede fase leren leerlingen op een aansprekende manier Engels:

Gedegen examenvoorbereiding

New Interface tweede fase biedt een gedegen examenvoorbereiding voor jouw leerlingen. Om jou als docent hierbij te helpen, bieden wij jou the best of both worlds: flexibiliteit en een efficiënte kennisbasis. Met deze kennis van de Engelse taal kunnen de leerlingen het geleerde Engels meteen toepassen in het dagelijkse leven.

Doorlopende leerlijn

New Interface biedt een doorlopende leerlijn van de onderbouw naar de tweede fase. Deze lijn is zo opgebouwd dat de lesstof van de eerste blokken uit de tweede fase-boeken herhalingen uit de onderbouw bevat. De onderwerpen die als moeilijk worden ervaren worden zorgvuldig door de leerjaren heen op- en uitgebouwd.

Extra toetsen

Om de specifieke examenvaardigheden nog beter te kunnen testen, zijn er onlangs extra toetsen toegevoegd. Deze toetsen worden via het online docentenplatform geleverd.

Professional and academic skills oefenen

In ieder hoofdstuk van het lesmateriaal worden de vereiste vaardigheden zowel apart als geïntegreerd aangeboden. Met lees- en luisterbronnen bij luisterteksten worden professional en academic skills uitgebreid geoefend. Ook staat spreken en schrijven centraal. Zo worden de leerlingen klaargestoomd voor het Engels na de examens.

Extra oefenmateriaal

Bij de methode is er extra oefenmateriaal voor grammatica en vocabulaire. Naast deze twee staan useful phrases en examenvocabulaire centraal in het Workbook. De vaardigheden zijn duidelijk zichtbaar, zodat de leerling weet wat er verwacht wordt. Per unit wordt het lesmateriaal zowel apart als geïntegreerd in de lees- en luisterbronnen aangeboden. Dit gebeurt samen met spraak- en schrijfoefeningen.

Zelf arrangement samenstellen

Met New Interface bepaal je zelf hoe je wilt werken. Of dit nu digitaal of alleen met boeken is, of een combinatie van beide.

Zelfstandig werken

New interface voor de tweede fase gaat uit van het Workbook. Leerlingen kunnen hiermee zelfstandig aan de slag. Er is een vaste opbouw van de vaardigheden lezen, luisteren, spreken, schrijven en examentraining. Professional en academic skills staan hierbij constant centraal.

Gratis digibordapplicatie

In de digibordapplicatie vind je het Coursebook waarmee je actueel en interactief lesmateriaal kan aanbieden in de les. Animaties, filmpjes en woordspinnen zijn enkele verrijkingen. Het lesmateriaal is tevens eenvoudig te delen met collega’s.

WaspReporter

WaspReporter is een onderwijstijdschrift waarmee leerlingen hun spreek- en luistervaardigheid voor het examen kunnen oefenen. Dit gebeurt aan de hand van actuele teksten. Dit tijdschrift is uitstekend te combineren met de lesstof van New Interface.

Lees meer over WaspReporter
waspreporter magazine