Hulp bij inloggen     winkelwagen

Afstandsonderwijs: tips van Smart met Mart

EVEN VOORSTELLEN

Hoi, ik ben Mart van der Linden en als trainer/consultant voor VO bij ThiemeMeulenhoff ondersteun ik je graag bij je onderwijs.

Sinds ongeveer twee jaar maak ik regelmatig (met collega Sjanne de Haan) uitlegfilmpjes bij onze digitale leeromgeving eDition, in de reeks ‘Smart met Mart’. Verder geef ik met veel plezier trainingen en workshops op scholen om vaksecties optimaal te laten werken met het lesmateriaal van ThiemeMeulenhoff.

Bekijk een overzicht van onze trainingen > 

Voorlopig zijn deze fysieke trainingen niet mogelijk en stappen scholen noodgedwongen over op Leren op afstand. Als ik dan niet bij jullie op school langs kan komen, doe ik het maar online!


Heb je vragen? Mail mij om een online meeting te plannen: m.van.der.linden@thiememeulenhoff.nl

Smart met Mart eDition | ThiemeMeulenhoff

Ben je gebruiker van lesmateriaal van ThiemeMeulenhoff, dan beschik je natuurlijk over een docentlicentie. In de docentlicentie vind je sowieso diverse handleidingen die je verder helpen.

DAN MAAR ONLINE!

In deze Padlet probeer ik alle oplossingen voor Lesgeven op afstand voor je te verzamelen en te rubriceren. Ik heb gekozen voor een indeling met links en verdere uitleg over producten van ThiemeMeulenhoff, maar ook tips en tools van anderen. Ik gebruik een indeling naar lesfase.

Deze Padlet zal ik de komende dagen uitbreiden met o.a. uitlegfilms over verschillende tools.

 

ZELF TIPS?

Heb je zelf handige tips die je met collega’s wilt delen, dan kun je die toevoegen (klik op + in een van de kolommen). Je bijdrage zal na beoordeling worden gepubliceerd. Als je een account op Padlet aanmaakt, komt je naam bij je bijdrage te staan!

Ik wens je heel veel succes de komende dagen. Mocht je ondersteuning van ThiemeMeulenhoff willen, neem dan graag contact op met onze klantenservice.