Hulp bij inloggen     winkelwagen

Wat biedt 200% M&O voor de docent?

200% M&O laat jouw vakgebied tot leven komen door theorie aan de praktijk te koppelen. De eindopdrachten komen uit realistische en actuele situaties. Zo worden leerlingen enthousiast en raken ze gemotiveerd, waardoor de lesstof beter beklijfd.

Integrale toetsen

De integrale toetsen in 200% M&O laten leerlingen verbanden leggen tussen de leereenheden. Je hebt de keuze uit een grote hoeveelheid kwalitatieve toetsen, die leerlingen optimaal voorbereiden op het eindexamen. Met de toetsen bespaar je tijd in jouw voorbereiding. En nog belangrijker: jouw leerlingen beheersen de lesstof op een hoog niveau.

200% M&O

Gerenommeerd auteursteam

Het auteursteam van 200% M&O staat garant voor kwaliteit. Samen met de ingeschakelde vakdocenten beschikt dit team over uitzonderlijke kennis over het vak. Het auteursteam bestaat uit Ton Bielderman (eindredacteur), Theo Spierenburg, Paul Scholte, Gerda Leyendijk, Herman Duijm en Inge Berg.

Differentiëren op niveau

200% M&O sluit als enige methode naadloos aan op vwo-leerlingen en daagt hen hiernaast uit. In de aparte vwo-editie staan specifieke vwo-opdrachten wordt er meer diepgang en abstractie geboden. Zo worden vwo-leerlingen niet alleen beter uitgedaagd, maar bereiden zij zich ook op hoog niveau voor op hun examen.