Hulp bij inloggen     winkelwagen

Wat biedt 200% M&O?

200% M&O sluit als geen ander aan op jouw leerlingen. De methode motiveert en inspireert.

Aparte vwo-editie

200% M&O daagt vwo-leerlingen uit. In de aparte vwo-editie staan specifieke vwo-opdrachten en wordt meer diepgang en abstractie geboden. Zo worden vwo-leerlingen niet alleen beter uitgedaagd, maar bereiden zij zich ook op hoog niveau voor op hun examen.

Integrale toetsen

De integrale toetsen in 200% M&O laten leerlingen verbanden leggen tussen de leereenheden. Je hebt de keuze uit een grote hoeveelheid kwalitatief uitstekende toetsen, die leerlingen optimaal voorbereiden op het examen. Met het aanbod toetsen bespaar je tijd in jouw voorbereiding. En nog belangrijker: jouw leerlingen beheersen de lesstof op hoog niveau.

200% M&O

Digitaal

Je bepaalt hoe 200% M&O eruitziet en welke leermiddelen je wanneer inzet. Via de methodestartpagina heb je vanuit één omgeving direct beschikking over al het digitale lesmateriaal. Dit uitgebreide aanbod van digitale mogelijkheden bevat onder meer aanvullende rekenhulpen om de rekenvaardigheden mee te oefenen. Hiernaast zijn er ook praktijkopdrachten, extra lesmateriaal en een oefenmodule met een overzicht van de voortgang van de leerlingen.

Compleet en voordelig

De innovatieve en praktische methode 200% M&O is niet alleen compleet, maar ook compact door bijvoorbeeld een nieuw leeropdrachtenboek. De methode is opgebouwd uit vijf katernen, die naar eigen inzicht inzetbaar zijn. Ieder katern bevat zowel theorie als opdrachten. Dankzij de nieuwe methodiek beheersen leerlingen de stof beter en zijn zij beter voorbereid op het eindexamen. Dit alles voor een voordelige prijs. Bekijk de bestelgegevens voor een compleet overzicht.

Bestel een beoordelingsexemplaar