200% Economie en M&O
Hulp bij inloggen     winkelwagen

Voorbereiding

200% Economie en M&O voor de onderbouw havo en vwo zorgt voor een perfecte kennismaking met de vakken Economie en Management & Organisatie. Deze nieuwe methode biedt een goede voorbereiding op de bovenbouw, met aandacht voor een weldoordachte keuze van het vakkenpakket.


Keuze

Als docent bepaal je zelf hoe economie eruit ziet. Je stelt deze methode helemaal op maat samen uit ons brede arrangement, van volledig werken met papier tot volledig digitaal. Je hebt de keuze uit een ruim aanbod, met onder meer toetsen, actuele opdrachten en materiaal voor het digitale schoolbord. Ook extra’s als actuele opdrachten, nieuwsbrieven en materiaal voor het digitale schoolbord.


Actualiteit

Jouw leerlingen leren de dagelijkse praktijk en het economisch nieuws in een maatschappelijke context toe te passen. Dit doen zij onder andere met extra actuele opdrachten via nieuwsbrieven en de startpagina. Leerlingen gaan met deze methode ook zelf op zoek naar de meest recente bronnen. Via het digibord beschik je over actueel lesmateriaal met actuele links en uiteraard blijf je op de hoogte van al het economische nieuws via ons Facebookaccount.

Betaalbaar

Diepgaand, flexibel, actueel én economisch lesgeven? Deze methode is 200% compleet voor een voordelige prijs. Bekijk de bestelgegevens met actuele prijzen.

Wat biedt 200% economie en M&O?

 200% Economie en M&O bereidt jouw leerlingen goed voor op de tweede fase en laat hen een doordachte keuze maken van het vakkenpakket.