Hulp bij inloggen     winkelwagen

Lesmethodes Duits voor het voortgezet onderwijs

Voor het vak Duits op het voortgezet onderwijs heeft ThiemeMeulenhoff ZugSpitze. ZugSpitze is er voor vmbo, havo en vwo in de onderbouw. Wil je meer weten over ZugSpitze? Lees meer op de methodepagina.

Duits methodebeeld

Ook bij ZugSpitze

Spreekvaardigheid beoordelen met SpeakTeach

Als gebruiker van ZugSpitze kun je gratis gebruik maken van SpeakTeach: een app waarmee je adaptieve feedback geeft op spreekprestaties van je leerlingen. De app werkt op basis van zelfevaluatie, waardoor je als docent je feedback, uitleg en oefeningen eenvoudig kunt afstemmen op individuele leerlingen.

Inspirerende lesopdrachten in Thiemo

Thiemo is het online docentenplatform van ThiemeMeulenhoff. Hier vind je naast het bestaande digitale lesmethode-materiaal en methodesoftware extra inspiratie in de vorm van leskaarten, video's en andere werkvormen die je kunt inzetten bij ZugSpitze. Zo heb je altijd een leuke lesstarter of afsluiter die je kunt gebruiken in jouw les! Check de laatste leskaarten op Thiemo.

Digitaal toetsen met Woots

ZugSpitze is te vinden in de toetsbibliotheek van toetsplatform Woots. Hiermee kun je je leerlingen eenvoudig digitaal toetsen laten maken, en de toetsen worden automatisch nagekeken. Dit levert jou tijd én gemak op, omdat je het analyseren en feedback geven ook in Woots kan doen. Bij het gebruik van ZugSpitze krijg je (gratis) toegang tot de digitale toetsen. Het brengt dus geen extra kosten met zich mee.

Eenvoudig woordjes leren met WRTS

De woordenlijsten van ZugSpitze zijn beschikbaar op WRTS, een platform waarmee leerlingen zelfstandig woordjes en begrippen kunnen oefenen. Er zijn verschillende oefen- en overhooropties, waardoor ze op een effectieve én leuke manier de officiële woorden uit de methode leren. Daarnaast zijn er ook uitlegvideo's, samenvattingen en oefentoetsen te vinden in WRTS.

Digitaal onderwijs met een leeromgeving naar keuze

Lees meer

Op steeds meer scholen wordt een schoolbrede keuze voor een bepaalde digitale leeromgeving gemaakt. Om scholen meer keuze en mogelijkheden te bieden zijn ThiemeMeulenhoff methodes daarom in meerdere digitale leeromgevingen beschikbaar.

Lees meer
Header digitale leeromgevingen | ThiemeMeulenhoff

Contact en ondersteuning