Hulp bij inloggen     winkelwagen

Stichting Carmelcollege

Aanbod leermiddelen

Jouw sectie mag voor de komende vier schooljaren een nieuwe keuze maken voor leermiddelen. Dit komt voort uit een recente aanbesteding van stichting Carmelcollege. Op deze pagina vind je informatie over de leermiddelen en bijbehorende diensten die ThiemeMeulenhoff aanbiedt aan stichting Carmelcollege.

Docenten binnen stichting Carmelcollege mogen uit het complete leermiddelenaanbod van ThiemeMeulenhoff kiezen. Bij een groot deel van de methodes zijn onderwijsdiensten bij de prijs inbegrepen. Deze diensten bestaan uit diverse trainingen, onderwijskundige ondersteuning en technische ondersteuning. Daarnaast hebben docenten invloed op de doorontwikkeling van leermiddelen. Stichting Carmelcollege noemt dit “LIFO-totaal”.

Bij aanbieders die leermiddelen als “LIFO-light” leveren, moet jouw school de trainingen en ondersteuning apart inkopen. Bovendien heb je geen invloed op de doorontwikkeling van de leermiddelen. Wij adviseren je hier rekening mee te houden bij het vergelijken van prijzen.

Carmel College | Thiememeulenhoff

Benieuwd naar ons aanbod? Hier vind je het overzicht.

Bekijk het aanbod

Terugkijken webinar

Op korte termijn mag je een nieuwe keuze maken voor leermiddelen. Wij willen je hierbij graag adviseren. Daarom organiseerden wij voor docenten en leermiddelen-coördinatoren van Carmel scholen het webinar “Aanbesteding Carmel: hulp bij uw leermiddelenkeuze”. In dit webinar (duur: 20 minuten) beantwoorden experts van ThiemeMeulenhoff veelgestelde vragen over de aanbesteding en de keuzemogelijkheden die je hebt. Heb je het live webinar gemist? Geen probleem. Je kunt deze op een voor jou geschikt moment terugkijken. Zo krijg je snel praktische informatie voor jouw leermiddelenkeuze.

Terugkijken webinar
Webinar afbeelding

LRN-line

Sinds schooljaar 2018/2019 heeft ThiemeMeulenhoff voor haar nieuwste generatie methodes de productlijn LRN-line. Met LRN-line kies je zelf hoe je werkt: helemaal digitaal, alleen met boeken of een combinatie van die twee.

Alle lesstof uit de boeken is volledig geïntegreerd in een interactieve digitale leeromgeving met theorie en opdrachten. Leerlingen hebben toegang tot meerdere leerjaren en niveaus. Daarnaast kun je eenvoudig opdrachten aan- of uitzetten voor een specifieke leerling, groep of subgroep. Gepersonaliseerd leren was nog nooit zo dichtbij!

Kees Hooyman, natuurkundedocent in Utrecht: ‘Als docent ben ik al twintig jaar bezig met onderwijsvernieuwing. Maar LRN-line vind ik de grootste vernieuwing in de klas die ik heb meegemaakt. Met recht een game changer.’

LRN-line matched 1 op 1 met het “LIFO-concept”. Bekijk de video voor meer informatie over LRN-line.

LRN-line

Jouw contactpersonen

Heb je vanuit de vaksectie een vraag over (aanschaf, of inhoud van) een methode, trainingen of wil je met ons kennismaken? Neem dan gerust even contact op met je accountmanager. Onze accountmanagers zijn ingedeeld per regio en ieder heeft een specialisatie. Zij stellen zich graag aan je voor.
Niemand kan beter vertellen over de methode en hoe ThiemeMeulenhoff met docenten samenwerkt, dan iemand van het ontwikkelteam. Vul het formulier in en maak direct een afspraak.