Home
Voortgezet onderwijs

Stel je eigen boek samen met Boeken OpMaat

Boeken OpMaat

HEADING_1

Stel je eigen boek samen met Boeken OpMaat

Soms wil je je lesmateriaal op papier aanbieden aan je leerlingen. Of misschien maakte je al elk jaar eigen boeken voor jouw klas. Met Boeken OpMaat van ThiemeMeulenhoff stel je nu eenvoudig zelf je papieren boek samen met lesstof van de methode en eventueel eigen lesmateriaal. En laat je dit direct printen in de door jou gewenste oplage. Bundel de door jou gekozen lesstof, in de volgorde die jij wilt, eventueel met eigen lesmateriaal in je eigen Boek OpMaat.

Jouw ‘Boek OpMaat’ krijgt een gepersonaliseerd omslag met een zelfgekozen titel en jullie eigen logo én je kunt zelf pagina’s toevoegen, zoals een inleiding of lesplanning. Een makkelijke en professionele manier om je eigen maatwerkboek samen te stellen. Zo kun je de methodes van ThiemeMeulenhoff flexibel en op maat aanbieden aan je leerlingen. 

Hoe werkt Boeken OpMaat?

  • Je vindt Boeken OpMaat in deze online tool LET OP: je hebt een account nodig voor de online tool Boeken OpMaat om jouw eigen boeken te kunnen samenstellen en te laten printen. Vraag dit aan via je accountmanager.

  • Je betaalt alleen de printkosten. De prijs is afhankelijk van het totaal aantal pagina's van het Boek OpMaat. Je ziet de kosten per boek gelijk in beeld als je het boek samenstelt.

  • Na bestelling worden jouw boeken binnen een aantal werkdagen geleverd.

In onderstaande video legt Mart van der Linden uit hoe Boeken OpMaat voor 10voorBiologie werkt.

Boek OpMaat samenstellen

Neem contact op met je accountmanager voor een inlog en ga aan de slag.

Vind je accountmanager