Hulp bij inloggen     winkelwagen

10voorBiologie onderbouw Lesmethode biologie voor onderbouw havo en vwo

10voorBiologie onderbouw

Haal meer uit je leerlingen

Met 10voorBiologie ga je met je leerlingen actief met de lesstof aan de slag. De methode focust zich niet alleen op kennis vergaren en reproduceren, maar vooral op inzicht verwerven en kunnen toepassen. Daarbij ben jij de baas van je methode. Je kunt zelf de lesstof arrangeren, eigen lesstof toevoegen en boeken laten printen, indien nodig.

10 voor biologie

Het voordeel voor mij van het werken met 10voorBiologie is dat ik makkelijk zelf arrangementen kan maken. Zowel opdrachten als theorie zijn zelf te structureren qua volgorde en inhoud. In plaats van lineair door een boek of hoofdstuk heen te gaan, kun je kriskras door de hele methode.
H. van Netten, docent biologie

Jij kiest: online, boeken of beide

Online + boeken

Kies je voor online + boeken, dan heb je alle ruimte om zelf te bepalen hoe je les wilt geven: volledig online, of nog beter: een combinatie van online en boeken op maat (blended).

In de zeer complete online leeromgeving heb je altijd en overal beschikking over alle lesstof en oefenmateriaal. In deze omgeving krijg je als docent inzicht in de resultaten van je leerlingen en kun je hun voortgang volgen.

Daarnaast kun je zelf boeken samenstellen, bijvoorbeeld voor een semester of voor een leerjaar. Je selecteert zelf de lesstof die je wilt bundelen en kunt deze eventueel aanvullen met eigen materiaal. Op basis van de gewenste oplage betaal je enkel de printkosten. 

Als docent heb je binnen de licentie toegang tot de lesstof van meerdere leerjaren en niveaus. De online leeromgeving sluit bovendien naadloos aan op MS Teams en jouw ELO. Je verzorgt dus net zo makkelijk voor de klas als op afstand al je lessen. 

Wil je hulp bij het (op afstand) werken met je methode? Je kunt altijd op persoonlijke ondersteuning rekenen van onze methode-experts. Ook kun je gratis (start)trainingen en webinars volgen over de online leeromgeving.

Lees hier meer over de online leeromgeving

 

Volledig online

Kies je voor volledig online, dan kies je voor een zeer complete online leeromgeving waarin je altijd en overal beschikt over alle actuele lesstof en oefenmateriaal. In deze omgeving krijg je als docent inzicht in de resultaten van je leerlingen en kun je hun voortgang volgen. 

Als docent heb je binnen deze licentie toegang tot de lesstof van meerdere leerjaren en niveaus. De online leeromgeving sluit bovendien naadloos aan op MS Teams en jouw ELO. Je verzorgt dus net zo makkelijk voor de klas als op afstand al je lessen.

Wil je hulp bij het (op afstand) werken met je methode? Je kunt altijd op persoonlijke ondersteuning rekenen van onze methode-experts. Ook kun je gratis (start)trainingen en webinars volgen over de online leeromgeving. 

Lees hier meer over de online leeromgeving

 

Pakketmogelijkheden en licenties

Meer informatie over de mogelijke pakketsamenstellingen, de licenties en isbn’s vind je op de pagina Prijzen en aan de slag.

Wij hebben voor 10voorBiologie gekozen, omdat we zelf de samenstelling kunnen maken van de hoofdstukken per leerjaar, waardoor we het beter kunnen afstemmen op onze leerlingen
D. Janssen, docent biologie

Handige extra's

Inspiratie

Als docent wil je dagelijks afwisselende lessen geven om je leerlingen te stimuleren. Docentenomgeving Thiemo biedt hiervoor extra inspiratie. Maak gebruik van de tips, lesideeën en opdrachten die hier voor jou beschikbaar zijn. Je vindt er ook het docentenmateriaal van 10voorBiologie, onder andere een docentenhandleiding en extra toetsmateriaal.

Doorlopende leerlijn

10voorBiologie is voor havo en vwo beschikbaar, voor onder- én bovenbouw. Je creëert een doorlopende leerlijn als je vanaf de onderbouw werkt met 10voorBiologie. De onder- en bovenbouw methodes hebben dezelfde didactische opbouw en sluiten naadloos op elkaar aan. 10voorBiologie bereidt onderbouwleerlingen bovendien bijzonder goed voor op het niveau van de bovenbouw.