Hulp bij inloggen     winkelwagen

10voorBiologie onderbouw Lesmethode biologie voor onderbouw havo en vwo

Lesmaterialen 10voorBiologie

Een goede basis met meer inzicht en vaardigheden

In de lespraktijk blijkt vaak dat leerlingen enorm verrast worden door het niveau van biologie in klas 4. Met 10voorBiologie voor de onderbouw bereid je hen beter voor op de overgang naar de bovenbouw, op het gebied van kennis, denkwijze en vaardigheden. Je leerlingen leren in de onderbouw al omgaan met de hoeveelheid theorie, voorbeelden en toepassingen, waardoor ze beter in staat zijn een goede afweging te maken bij de keuze voor biologie in de bovenbouw.

Dit maakt 10voorBiologie uniek
10 voor biologie

Bekijk lesmaterialen 10voorBiologie

10voorBiologie is voor de onderbouw is als zeer complete online licentie beschikbaar. Je krijgt alle lesmateriaal voor alle leerjaren in een interactieve leeromgeving, waarin je met de leerlingen kunt werken en hun voortgang kunt volgen. 

Wil je daarnaast ook werken met boeken? Ook dat kan! Met 10voorBiologie maak je gemakkelijk zelf je eigen boeken op maat, met de lesstof die jij erin wilt hebben. Put uit vele voorbeeld-PTA´s en andere planningsdocumenten, of vul je boek aan met eigen lesmateriaal. Je betaalt alleen de printkosten voor het door jou samengestelde boek, in jouw gewenste oplage.

Proberen en bestellen

Wil je meer zien van de lesmaterialen? Bestel een beoordelingspakket!