Hulp bij inloggen     winkelwagen

Haal meer uit je leerlingen

Laat je leerlingen op hun eigen niveau de fascinerende wereld van de biologie ontdekken en bereid ze optimaal voor op de bovenbouw of hun examen. 10voorBiologie staat voor inzicht verwerven en toepassen. Daarbij heb jij als docent alle vrijheid om de lesstof aan te bieden op de manier die het beste bij jou én je leerlingen past.

In de les

Werken met 10voorBiologie in eDition

Lees meer
In eDition staan alle theorie, opdrachten, toetsen en thema’s van 10voorBiologie. Lees hier meer over het werken met eDition. Mét handige tips! Lees meer
10voorBiologie

Examenvoorbereiding

Examenbundel

Oefenen met echte examens. Na de oriëntatietoets weten jouw leerlingen welke stof ze wel en niet beheersen. Door de uitleg bij de antwoorden leren en oefenen ze tegelijk. Met woordenlijsten, overzichten van de examenstof, tips en jaarlijks nieuwe opgaven.

Samengevat

De perfecte samenvatting met voorbeelden uit de laatste examens. Alle informatie staat in overzichtelijke rijtjes, met feiten en voorbeelden. Zo ontdekken jouw leerlingen de samenhang tussen examenonderwerpen. Beschikbaar voor bijna alle vakken op vmbo-, havo- en vwo-niveau.

Contact en ondersteuning