Hulp bij inloggen     winkelwagen
ThiemeMeulenhoff

NIEUW: Vivo

Biologie gaat over belangrijke vragen. Over leerlingen zelf en de maatschappij en de planeet waarvan ze deel uitmaken. Alles wat leeft is biologie en alles is met elkaar verbonden. Dát wil je leerlingen als biologiedocent meegeven. De nieuwe biologiemethode Vivo is uniek in de manier waarop de lesstof de nieuwsgierigheid prikkelt, meer inzicht geeft en leerlingen met plezier laat leren over het leven. 

In de les

Werken met 10voorBiologie in eDition

Lees meer
In eDition staan alle theorie, opdrachten, toetsen en thema’s van 10voorBiologie. Lees hier meer over het werken met eDition. Mét handige tips! Lees meer
10voorBiologie

Zo werkt de Challenge in Vivo

Lees meer
Bij elk hoofdstuk van Vivo hoort een Challenge. Hiermee daag je je leerlingen uit om een hoofdstuk eens op een andere manier door te werken! Lees meer
Vivo - Lesmethode biologie voor vmbo en onderbouw havo/vwo | ThiemeMeulenhoff

Examenvoorbereiding

Examenbundel

Oefenen met echte examens. Na de oriëntatietoets weten jouw leerlingen welke stof ze wel en niet beheersen. Door de uitleg bij de antwoorden leren en oefenen ze tegelijk. Met woordenlijsten, overzichten van de examenstof, tips en jaarlijks nieuwe opgaven.

Samengevat

De perfecte samenvatting met voorbeelden uit de laatste examens. Alle informatie staat in overzichtelijke rijtjes, met feiten en voorbeelden. Zo ontdekken jouw leerlingen de samenhang tussen examenonderwerpen. Beschikbaar voor bijna alle vakken op vmbo-, havo- en vwo-niveau.

Contact en ondersteuning