Voortgezet onderwijs

Abonnementen

HEADING_1

Ben je toe aan een nieuwe methode, maar heb je nog geen exact beeld van hoe je met een methode wilt werken? Kies dan voor een abonnement. Daarmee hoef je bij de aanschaf van een nieuwe methode of aanbesteding geen keuze te maken voor een uitlevervorm. Je kiest alleen de methode en kiest per jaar de vorm die op dat moment bij jouw onderwijs aansluit.

De voordelen van een abonnement

Met een abonnement heb je de mogelijkheid om gefaseerd de transitie te maken van boeken naar gedeeltelijk of volledig digitaal lesmateriaal. Het geeft je meer flexibiliteit voor een vast bedrag.

Jaarlijks eenvoudig switchen Je schaft een nieuwe methode aan via de schoolleverancier (Iddink of Van Dijk) met een abonnement voor vier jaar. Daarvoor betaal je een vast bedrag per leerling per schooljaar voor de methode. Jaarlijks ontvang je zowel de (werk)boeken als het digitale lesmateriaal. Zo kies je zelf ieder jaar weer hoe je wilt werken.  Geen bijkomende kosten Met welk materiaal je ook gaat werken, de abonnementsprijs blijft gelijk. Je betaalt dus vier jaar lang hetzelfde bedrag per leerling per schooljaar. ✔ Ieder schooljaar de nieuwste materialen  Wanneer er een nieuwe editie van de methode beschikbaar is, bestaat de mogelijkheid om hier zonder extra kosten op over te stappen. Zo werk je altijd met het nieuwste materiaal. Daarbij beschik je ook online ook altijd over het meest actuele lesmateriaal. ✔ Gratis docentenmateriaal Het digitale docentenmateriaal bij onze methodes ontvang je gratis. Zo beschik je altijd over complete handleidingen, actuele toetsen en al het ondersteunende en verdiepende lesmateriaal dat bij de betreffende methode voor docenten beschikbaar is. En kan je met de methode het beste uit iedere leerling halen.

Bekijk de video hieronder waarin Mart vertelt over het digitaal toetsen met Woots.

Veelgestelde vragen

De abonnementen voor het voortgezet onderwijs zijn bedoeld om zekerheid te bieden aan scholen of secties die weten dat ze in de komende jaren een digitaliseringsslag willen maken, maar nog niet helder hebben hoe snel en op welke manier dit zal gaan. Heb je vragen over onze abonnementen?