Hulp bij inloggen     winkelwagen
The Geo 3rd edition LRN-line

The Geo 3rd edition in LRN-line Aardrijkskunde voor tweetalig Engels onderwijs onderbouw (havo en vwo)

Zo werkt de methode

Goede opbouw in het lesmatieraal van ThiemeMeulenhoff

Opbouw methode

The Geo 3rd edition is een vertaling van De Geo onderbouw 9e editie en kun je inzetten voor leerjaar 1, 2 en 3 havo/vwo. Elke leerling werkt met een workbook en een coursebook. In leerjaar 1 krijgt elke leerling The Geo Guide en werkt hier 3 leerjaren mee. Ze hoeven dus niet aan het eind van het schooljaar The Geo Guide in te leveren.

Jij kiest: online, boeken of beide

Online + boeken

Kies je voor online + boeken, dan heb je alle ruimte om zelf te bepalen hoe je les wilt geven: volledig online, met boeken of nog beter: een combinatie van beide (blended). 

In de zeer complete online leeromgeving heb je altijd en overal beschikking over alle lesstof en oefenmateriaal. In deze omgeving krijg je als docent inzicht in de resultaten van je leerlingen en kun je hun voortgang volgen. Daarbij krijgen je leerlingen eigen boeken waarin ze mogen schrijven en die ze mogen houden, dit bevordert het leerproces. Jij en je leerlingen hebben elk jaar het meest actuele lesmateriaal, zowel online als op papier. 

Als docent heb je binnen de licentie toegang tot de lesstof van meerdere leerjaren en niveaus. De online leeromgeving sluit bovendien naadloos aan op MS Teams en jouw ELO. Je verzorgt dus net zo makkelijk voor de klas als op afstand al je lessen. 

Wil je hulp bij het (op afstand) werken met je methode? Je kunt altijd op persoonlijke ondersteuning rekenen van onze methode-experts. Ook kun je gratis (start)trainingen en webinars volgen over de online leeromgeving. 

Lees hier meer over de online omgeving

 

Volledig online

Kies je voor volledig online, dan kies je voor een zeer complete online leeromgeving waarin je altijd en overal beschikt over alle actuele lesstof en oefenmateriaal. In deze omgeving krijg je als docent inzicht in de resultaten van je leerlingen en kun je hun voortgang volgen. 

Als docent heb je binnen deze licentie toegang tot de lesstof van meerdere leerjaren en niveaus. De online leeromgeving sluit bovendien naadloos aan op MS Teams en jouw ELO. Je verzorgt dus net zo makkelijk voor de klas als op afstand al je lessen.

Wil je hulp bij het (op afstand) werken met je methode? Je kunt altijd op persoonlijke ondersteuning rekenen van onze methode-experts. Ook kun je gratis (start)trainingen en webinars volgen over de online leeromgeving. 
 

Lees hier meer over de online omgeving

Handige extra's

Lesinspiratie op Thiemo

Thiemo is de sidekick voor iedere docent en biedt docenten extra inspiratie voor de les. Zo hoef je niet altijd alles zelf te zoeken en kan je (deels) gebruikmaken van de tips en ideeën die wij je aanreiken.