Hulp bij inloggen     winkelwagen
De Geo onderbouw 10e editie

De Geo Aardrijkskunde voor de onderbouw van vmbo, havo en vwo

Wat biedt de methode?

De Geo onderbouw

Waar draait het om bij De Geo?

Lees waarom De Geo kiest voor een regionale insteek, hoe het Basisboek werkt en waarom het beeldgebruik in de methode zo belangrijk is.

Basisboek volledig online beschikbaar!

Het Basisboek van De Geo is uniek in het aardrijkskundeonderwijs en krijgt een hoge waardering van docenten. Nieuw is dat het Basisboek volledig en vernieuwd beschikbaar is in eDition. Bekijk de video hoe het Basisboek in eDition er uit komt te zien en wat de vernieuwingen zijn.  
integratie alcarta

Alcarta online premium geïntegreerd

De nieuwste online atlas Alcarta online premium is nu volledig geïntegreerd in De Geo LRN-line. Met één klik hebben jij en je leerlingen direct toegang tot de atlas via de online leeromgeving. Daarnaast staan er waar relevant directe doorverwijzingen naar de benodigde kaarten in de opdrachten. 

Jij kiest: online, boeken of beide

Online + boeken

Kies je voor online + boeken, dan heb je alle ruimte om zelf te bepalen hoe je les wilt geven: volledig online, met boeken of nog beter: een combinatie van beide (blended). 

In de zeer complete online leeromgeving heb je altijd en overal beschikking over alle lesstof en oefenmateriaal. In deze omgeving krijg je als docent inzicht in de resultaten van je leerlingen en kun je hun voortgang volgen. Daarbij krijgen je leerlingen eigen boeken waarin ze mogen schrijven en die ze mogen houden, dit bevordert het leerproces. Jij en je leerlingen hebben elk jaar het meest actuele lesmateriaal, zowel online als op papier. 

Als docent heb je binnen de licentie toegang tot de lesstof van meerdere leerjaren en niveaus. De online leeromgeving sluit bovendien naadloos aan op MS Teams en jouw ELO. Je verzorgt dus net zo makkelijk voor de klas als op afstand al je lessen. 

Wil je hulp bij het (op afstand) werken met je methode? Je kunt altijd op persoonlijke ondersteuning rekenen van onze methode-experts. Ook kun je gratis (start)trainingen en webinars volgen over de online leeromgeving. 

Lees hier meer over de online leeromgeving

 

eDition

Volledig online

Kies je voor volledig online, dan kies je voor een zeer complete online leeromgeving waarin je altijd en overal beschikt over alle actuele lesstof en oefenmateriaal. In deze omgeving krijg je als docent inzicht in de resultaten van je leerlingen en kun je hun voortgang volgen. 

Als docent heb je binnen deze licentie toegang tot de lesstof van meerdere leerjaren en niveaus. De online leeromgeving sluit bovendien naadloos aan op MS Teams en jouw ELO. Je verzorgt dus net zo makkelijk voor de klas als op afstand al je lessen.

Wil je hulp bij het (op afstand) werken met je methode? Je kunt altijd op persoonlijke ondersteuning rekenen van onze methode-experts. Ook kun je gratis (start)trainingen en webinars volgen over de online leeromgeving. 

Lees hier meer over de online leeromgeving

 

eDition

Zo werkt de methode

Handige extra’s

Gamen met De Geo

Met educatieve gamemaker Seppo heeft De Geo vier games ontwikkeld. Speel met je klas (een van) deze games en leer meer over het klimaat in Europa.

Naar De Geo game
Gamen met De Geo

Inspiratie voor de klas

Maak je gebruik van De Geo en ben je op zoek naar extra inspiratie? ThiemeMeulenhoff heeft een aantal handige lesbrieven ontwikkeld.