Hulp bij inloggen     winkelwagen

De Geo onderbouw 9e editie Aardrijkskunde voor onderbouw vmbo, havo en vwo

Digitaal, boeken of mix?

Online: eDition

Je kunt volledig digitaal werken in de digitale leeromgeving eDition. Een interactief platform, waarbij theorie en opdrachten volledig zijn geïntegreerd. Leerlingen kunnen hun werk maken, opslaan, nakijken en de resultaten inzien. Als docent heb je daarbij live inzicht in de voortgang en resultaten van jouw leerlingen.

eDition geeft je de mogelijkheid om snel en eenvoudig te starten met gepersonaliseerd leren. Je kunt eenvoudig zelf subgroepen aanmaken voor een lesprogramma op maat en opdrachten aan- of uitzetten voor een leerling, groep of subgroep. Omdat de leerlingen heel zelfstandig met het materiaal kunnen werken, kun jij gericht ondersteuning bieden aan één leerling of aan een groepje. Met een totaallicentie hebben jij en je leerlingen bovendien toegang tot alle leerjaren en niveaus van de onderbouw of bovenbouw.

Lees meer over eDition of bekijk de introductievideo hieronder.

 

eDition

Learnbeat

Je kunt ook volledig digitaal werken met De Geo onderbouw 9e editie in Learnbeat. Door samen te werken met Learnbeat bieden we scholen meer keuze en mogelijkheden om invulling te geven aan gepersonaliseerd leren en lesgeven. Met Learnbeat kun je maatwerkleerroutes arrangeren en klaarzetten, zelf materiaal invoegen, adaptief werken op leerdoelen en digitaal toetsen. Als docent heb je hebt inzicht in studiegedrag, voortgang en resultaat. De Geo onderbouw 9e editie in Learnbeat is vanaf schooljaar 2019-2020 beschikbaar voor leerjaar 1 en 2 en vanaf schooljaar 2020-2021 ook voor leerjaar 3.

Lees meer over De Geo in Learnbeat.

Online: Schooltas

Wil je met de vertrouwde boeken werken, maar toch volledig digitaal aan de slag? Dat kan met Schooltas. Met Schooltas kun je boeken digitaal tonen op iPad, laptop of pc. Ook alle boeken van De Geo onderbouw 9e editie. Schooltas biedt extra functionaliteiten ten opzichte van papieren boeken. Deze functionaliteiten heten ‘prikkers’. Met deze prikkers kun je bijvoorbeeld informatie en video’s delen en links toevoegen bij de lesstof.

Meer weten over Schooltas? Lees verder op de pagina over Schooltas of bekijk de introductievideo voor een eerste indruk.

Schooltas

Online + boek

Theorie en verwerking in leerwerkboeken, gecombineerd met alle audio en video via de totaallicentie. 

 

Pakketmogelijkheden en licentiemodellen

Meer informatie over de mogelijke pakketsamenstellingen en licentiemodellen vind je op de pagina 'prijzen en aan de slag'.

Handige extra's

Overstappen

Om de overstap naar de Geo zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we een overstappakket samengesteld. Zo start je goed voorbereid met de nieuwe lesmethode.


Bekijk het overstappakket