Hulp bij inloggen     winkelwagen
De Geo | ThiemeMeulenhoff

De Geo LRN-line bovenbouw Aardrijkskunde voor de bovenbouw havo en vwo

Kies ook De Geo LRN-line in de bovenbouw

In de bovenbouw werk je toe naar het examen. De keuze voor de regio’s ligt daarom in bepaalde gevallen vast: Brazilië (havo), Zuid-Amerika (vwo) en Wonen in Nederland (vwo). Ontdek met het kwalitatief hoogwaardige lesmateriaal van De Geo waar het echt om draait bij het vak aardrijkskunde.

  • Kies voor boeken in combinatie met digitaal lesmateriaal 
  • Of kies voor volledig digitaal
  • (Online) toegang tot het (volledige) Basisboek
  • Nieuw: licentie met volwaardige digitale atlas: Alcarta online premium
  • Kies voor een vast themapakket en een volledige licentie of 
  • Kies het flexibele pakket: bepaal zelf je thema’s en ontvang de bijbehorende licentie per thema. In het examenjaar ontvang je de volledige licentie zodat je (digitaal) over alle examenstof beschikt. 

Bekijk het lesmateriaal
ThiemeMeulenhoff

Nieuwe exameneisen aardrijkskunde vanaf havo CE 2025 en vwo CE 2026

Vanaf 2025 (havo) en 2026 (vwo) gelden nieuwe exameneisen voor aardrijkskunde. Natuurlijk passen wij onze methode aan op deze wijzigingen, zodat het materiaal de leerlingen uitstekend voorbereidt op de vernieuwde examens. Dit doen we stap voor stap. Vanaf januari vind je meer informatie en een overzicht van het vernieuwde materiaal voor schooljaar 2023-2024 op deze site.

Bekijk voorbeeldmaterialen

Docent aan het woord

Waarom ik in het onderwijs werk?
Het onderwijs is mijn passie. Elke dag is uniek en waardevol. Je leert leerlingen de wereld om zich heen beter te begrijpen, laat ze keuzes maken en zich te ontwikkelen tot zelfstandige wereldburgers. Ik ben trots en dankbaar dat ik een stukje mag bijdragen aan deze groei.
Paul Cornelissen
Paul Cornelissen, AntoniuscollegeDocent Aardrijkskunde

Beoordeel De Geo bovenbouw

De Geo LRN-line bovenbouw is een lesmethode voor het vak aardrijkskunde. De Geo bovenbouw vormt een doorlopende leerlijn met De Geo voor de onderbouw. Dit maakt het herkenbaar voor leerlingen, en zorgt voor gebruiksgemak voor jou als docent.

Bestel een beoordelingspakket
LRN line aardrijkskunde