Hulp bij inloggen     winkelwagen
Alcarta wereldatlas | ThiemeMeulenhoff

Alcarta De meest gebruiksvriendelijke atlas voor vmbo, havo en vwo

Bestel Alcarta

Topatlas voor een scherpe prijs

Kies je voor Alcarta, dan werk je met de meest complete en toegankelijke atlas voor elk niveau van het voortgezet onderwijs. De logische opbouw, intuïtieve navigatie en glasheldere cartografie ondersteunen het leerproces van je leerlingen en is te combineren met elke aardrijkskundemethode. Bij het boek zit bovendien een volledige online versie van de atlas, dus je kunt je leerlingen visueel uitleg geven en kaarten op het digibord laten zien. Dat alles voor de scherpe prijs van € 49,95. Aantrekkelijk voor jouw schoolbudget én voor ouders.

Alcarta wereldatlas | ThiemeMeulenhoff

Alcarta los bestellen

Een los exemplaar bestel je gemakkelijk en snel via bol.com. Bij de atlas krijg je ook Alcarta online: de online versie van alle kaarten uit Alcarta.

Meer exemplaren bestellen?

Informeer bij jouw schoolboekhandel. Wil je graag klassensets (een set bestaat uit 16 atlassen) bestellen? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk de prijslijst

Bekijk alle prijzen en isbn's en download de prijslijst als Excel-document

Vragen?

Heb je nog vragen over Alcarta of het bestellen van deze atlas? Neem contact op met onze klantenservice of maak een afspraak met een van onze adviseurs.