Voortgezet onderwijs

Aardrijkskunde

HEADING_1

ONTDEK WAAR HET OM DRAAIT

De wereld heeft te maken met grote uitdagingen: armoede, migratie, leefbaarheid, het klimaat. Actuele onderwerpen die aan bod komen bij het vak aardrijkskunde. Als aardrijkskundedocent vertel je over dit verhaal van de wereld. Over kansen en uitdagingen op onze aarde en de toekomst van jouw leerlingen. Ontdek met het lesmateriaal van De Geo waar het echt om draait.

De Geo

De Geo is een unieke aardrijkskundemethode voor vmbo, havo en vwo. Er is bewust gekozen voor een regionale insteek. Ook benieuwd hoe je met De Geo, inclusief het unieke basisboek én (online) atlas inspirerend lesgeeft?

Bekijk deze methode

The Geo

The Geo is een methode aardrijkskunde (tweetalig) voor de onderbouw van havo en vwo. Vertaald door een kwalitatief hoogwaardig vertaalbureau die extra aandacht heeft besteedt aan het begrip van aardrijkskundige termen.

Bekijk deze methode

Alcarta

Alcarta maakt de wereld voor iedereen toegankelijk met meer dan 700 prachtige kaarten, intuïtieve navigatie en actuele statistieken. Goedgekeurd voor zowel vmbo, havo en vwo. Boek inclusief online toegang dus altijd actueel.

Bekijk Alcarta
Ons team helpt je graag verder

Ons team helpt je graag verder

Team voortgezet onderwijs

033 - 44 83 600
Stuur een email