Hulp bij inloggen     winkelwagen
hands

#tijdvoormaatwerk

Iedereen weer ‘bij de les’. #Tijdvoormaatwerk

De afgelopen periode heb je hard gewerkt om digitaal les te geven en nu staan we voor een nieuwe uitdaging. Waar staan jouw leerlingen of klassen nu? En waar kun je bijsturen?

We zijn trots op alle leraren en docenten die het onderwijs verzorgen en met hart en ziel werken aan de ontwikkeling van de jongste generatie. En wij leveren graag een positieve bijdrage aan de toekomst van onze jeugd. Met oplossingen die docenten en leraren nu en in de nabije toekomst nodig hebben in hun onderwijspraktijk.

Op deze pagina vind je tips, inspiratie en willen we graag van jou als leerkracht, docent, directeur of onderwijsdeskundige horen hoe het gaat en waar je vragen over hebt. Het Nationaal Programma Onderwijs biedt absoluut kansen maar hoe zet je dit in. We denken graag met je mee. Ook onze klantenservice helpt je graag verder.
De informatie en tips op deze pagina worden regelmatig aangevuld.

Nieuws en meer

Basisonderwijs

Lees meer
LRN-line

Voortgezet onderwijs

Lees meer

Kennis en inspiratie

Support

Op bovenstaande pagina vind je meer informatie over onze leermiddelen en onze aanpak. Heb je na het bekijken van deze pagina nog steeds vragen? Neem gerust contact met ons op.