Lock Digitale leeromgeving winkelwagen
ThiemeMeulenhoff #Tijdvoormaatwerk

#tijdvoormaatwerk

Een pandemie heeft impact op het onderwijs. De afgelopen periode heb je hard gewerkt om digitaal les te geven en nu staan we voor een nieuwe uitdaging. Waar staan jouw leerlingen of klassen nu? En waar kun je bijsturen?

Wij willen graag een positieve bijdrage leveren aan de toekomst van het onderwijs en onze jeugd.  We zijn trots op alle leraren en docenten die het onderwijs verzorgen en met hart en ziel werken aan de ontwikkeling van de jongste generatie. Vanuit de nieuwe werkelijkheid kijken we vooruit en denken wij graag mee en helpen wij docenten en leraren met oplossingen die zij nu en in de nabije toekomst nodig hebben in hun onderwijspraktijk.

Op deze pagina vind je tips, inspiratie en willen we graag van jou als leerkracht, docent, directeur of onderwijsdeskundige horen hoe het gaat en waar je vragen over hebt.
In onze lesmaterialen zitten bijvoorbeeld veel formatieve toetsen. Waar? En hoe je dit kunt inzetten laten we je graag zien.
Maar ook organiseren we online spreekuren zodat jij kunt laten weten waar je tegen aan loopt. Het Nationaal Programma Onderwijs biedt absoluut kansen maar hoe zet je dit in. Misschien hebben we niet direct het antwoord, maar we denken graag met je mee. Ook onze klantenservice helpt je graag verder.  

De informatie en tips op deze pagina worden regelmatig aangevuld.

Basisonderwijs

Lees meer
LRN-line

Voortgezet onderwijs

Lees meer

Nieuws en meer

Eindexamens gaan door!

Lees verder

Het was nog even de vraag of de centrale eindexamens van 2021 door zouden gaan. Minister Arie Slob, van Basis- en Voortgezet onderwijs, heeft 12 februari de knoop doorgehakt: de eindexamens gaan door. Maar wél in een aangepaste vorm. Bovenop de al eerder aangekondigde versoepelingen, komt er nu nóg een extra maatregel bij: een leerling mag één vak wegstrepen. Hoe dat precies zit en hoe de examenperiode van dit jaar eruit komt te zien lees je in dit artikel van Examenbundel.nl.

Lees meer
Examens gaan door | ThiemeMeulenhoff

Zo werkt uw school AVG-conform met Microsoft-producten

Lees meer

Is de privacy van leerlingen en leraren gewaarborgd als u werkt met producten van Microsoft, zoals Teams en Outlook? Deze vraag krijgen we regelmatig van scholen. En hoe zit het met de privacy bij geïntegreerde applicaties, ofwel programma’s die werken bínnen een Microsoft-platform? In dit artikel van Kennisnet geven we antwoord op een aantal veelvoorkomende kwesties.

Lees meer
AVG-conform werken met Microsoft-producten | ThiemeMeulenhoff

Kennis en inspiratie

Spreekuren

Wij gaan graag met jou en je collega’s online in gesprek over de stand van het onderwijs.

Binnenkort volgt hier meer informatie over.

Support

Op bovenstaande pagina vind je meer informatie over onze leermiddelen en onze aanpak. Heb je na het bekijken van deze pagina nog steeds vragen? Neem gerust contact met ons op.