Hulp bij inloggen     winkelwagen

Wordt jouw kind ook een Z-held?

Wil je je zoon of dochter thuis extra laten oefenen? Of adviseert de leerkracht dit? Met onze Z-oefenboekjes kan je kind geheel zelfstandig aan de slag, op eigen niveau. De antwoorden zijn online beschikbaar.

Bewezen kwaliteit en ruim 30 jaar ervaring

Je kent ze ongetwijfeld nog: de extra oefenboekjes voor taal, spelling of rekenen op de basisschool. Mogelijk heb je er vroeger op de basisschool zelf ook mee geoefend. Want al meer dan 30 jaar zijn onze oefenboekjes dé manier om leerlingen zelfstandig te laten leren en oefenen. Of het nu om gaat om bij te spijkeren, extra te oefenen of om meer uitdaging te krijgen.

Zelfstandig thuis aan de slag

Om thuis zelfstandig mee te oefenen of als (extra) huiswerk van de leerkracht… Onze Z-oefenboekjes zijn lesmethode-onafhankelijke materialen voor de basisschool en kunnen op elk moment worden ingezet voor leerlingen uit groep 3 t/m 8. Speels en eenvoudig qua opzet, glashelder gestructureerd en met veel variatie in werkvormen. Zo blijft ieder kind met plezier leren.

Antwoorden online beschikbaar

Er zijn meer dan 300 verschillende Z-oefenboekjes. Voor informatieverwerking, taal, spelling, rekenen, leerspellen en zaakvakken (o.a. natuurkunde, cultuur & wetenschap, geschiedenis, biologie); maak een keuze uit ons ‘Aanbod’. Van alle Z-oefenboekjes zijn de antwoorden online beschikbaar en gemakkelijk te kopiëren en printen.

Waarom Z-oefenboekjes?

  • Zelfstandig thuis (extra) oefenen
  • Antwoorden online beschikbaar
  • Speels, eenvoudig en gestructureerd
  • Nieuw: vermelding van leerdoelen
  • Nieuw: per stuk verkrijgbaar

Vernieuwde Z-oefenboekjes

Vanaf dit schooljaar zijn 50 Z-oefenboekjes ‘vernieuwd’: allemaal in A4-formaat, voorzien van een eigentijdse, herkenbare titel en cover, en en uiteraard is ook de inhoud geactualiseerd. Vanzelfsprekend zijn de speelse, eenvoudige opzet en de glasheldere structuur gebleven, dus je kind kan hiermee helemaal zelfstandig aan de slag. Dit najaar volgen er meer vernieuwde Z-oefenboekjes.

Waarmee kunnen we je helpen?

Twijfels over welk Z-oefenboekje het meest geschikt is voor je zoon/dochter? Vraag de eigen leerkracht om advies! Op zoek naar de online antwoorden van onze Z-oefenboekjes? Druk hiernaast op de blauwe button. Om een Z-oefenboekje te bestellen? Maak een keuze uit het bovenstaande aanbod door één van de vakgebieden te selecteren. Bij overige vragen kun je terecht bij onze klantenservice.

Naar de antwoorden Of bel 033 - 4483800