Hulp bij inloggen     winkelwagen

Het einde van een schooljaar is alweer in zicht. Een jaar met hybride onderwijs. Voor leerlingen, ouders en leerkrachten was dat soms een pittige uitdaging. Heb jij leerlingen in jouw groep die een extra Zetje kunnen gebruiken? Zodat ze het schooljaar goed kunnen afronden?

Bestel hier de Z-Boekjes die jouw leerlingen verdienen.

Waarom Z-oefenboekjes?

  • Nieuw: vermelding van leerdoelen
  • Nieuw: A4-formaat met zelfde uitstraling
  • Nieuw: nu ook per stuk verkrijgbaar
  • Inzetbaar naast elke lesmethode
  • Bevorderen zelfstandig werken door leerlingen

Vernieuwde oefenboekjes

Meer dan 50 oefenboekjes zijn recent vernieuwd: in A4-formaat, voorzien van een eigentijdse, herkenbare titel en cover, en uiteraard is ook de inhoud geactualiseerd. Vanzelfsprekend zijn de speelse, eenvoudige opzet en de glasheldere structuur gebleven, dus leerlingen kunnen hiermee helemaal zelfstandig aan de slag.

Voor op school of thuis

Onze Z-oefenboekjes zijn op elk moment inzetbaar. Leerlingen die tijd over hebben kun je hiermee op school zelfstandig aan het werk zetten. Meegeven als (extra) huiswerk kan natuurlijk altijd. Of als advies aan de ouders om de leerling thuis extra met bepaalde stof te laten oefenen. Onze Z-heldflyer met hierin jouw advies kun je hierbij eenvoudig inzetten.

Antwoorden online beschikbaar

Er zijn meer dan 400 verschillende Z-oefenboekjes. Voor taal, spelling, rekenen, informatieverwerking, leerspellen en zaakvakken (o.a. natuurkunde, cultuur & wetenschap, geschiedenis, biologie); maak een keuze uit ons ‘Aanbod’. Van alle Z-oefenboekjes zijn de antwoorden online beschikbaar en gemakkelijk te kopiëren en printen.

Bewezen kwaliteit en ruim 30 jaar ervaring

Met onze methode-onafhankelijke lesmaterialen voor de basisschool laat je elke leerling uit groep 3 t/m 8 op niveau werken. Zo blijft ieder kind met plezier leren, van de zorgleerling tot zijn hoogbegaafde klasgenoot. Of het nu gaat om het extra oefenen van woordenschat, verrijkend lesmateriaal over vreemde talen of het bijspijkeren van basisvaardigheden rekenen: oefenen op een speelse en effectieve manier is het uitgangspunt.

Waarmee kunnen we je helpen?

Z-oefenboekjes te bestellen? Maak een keuze uit het bovenstaande aanbod door één van de vakgebieden te selecteren. Op zoek naar de online antwoorden van onze Z-oefenboekjes? Druk hiernaast op de blauwe button. Behoefte aan (meer) Z-heldflyers of Z-heldposters? Download en print wat je nodig hebt. Voor overige vragen kun je terecht bij onze klantenservice.

Naar de antwoorden Of bel 033 - 4483800