Lock Digitale leeromgeving winkelwagen

Ondersteun jouw Z-helden!

Met onze Z-oefenboekjes kunnen je leerlingen geheel zelfstandig aan de slag; de antwoorden zijn online beschikbaar. Zo kunnen leerlingen hun eigen Z-held worden. Maak ook van jouw leerlingen echte Z-helden en ondersteun hen hierbij!

Waarom Z-oefenboekjes?

  • Nieuw: vermelding van leerdoelen
  • Nieuw: A4-formaat met zelfde uitstraling
  • Nieuw: nu ook per stuk verkrijgbaar
  • Inzetbaar naast elke lesmethode
  • Bevorderen zelfstandig werken door leerlingen

Vernieuwde oefenboekjes

Vanaf schooljaar 2019-2020 zijn al 50 oefenboekjes ‘vernieuwd’: in A4-formaat, voorzien van een eigentijdse, herkenbare titel en cover, en uiteraard is ook de inhoud geactualiseerd. Vanzelfsprekend zijn de speelse, eenvoudige opzet en de glasheldere structuur gebleven, dus leerlingen kunnen hiermee helemaal zelfstandig aan de slag.

Bewezen kwaliteit en ruim 30 jaar ervaring

Met onze methode-onafhankelijke lesmaterialen voor de basisschool laat je elke leerling uit groep 3 t/m 8 op niveau werken. Zo blijft ieder kind met plezier leren, van de zorgleerling tot zijn hoogbegaafde klasgenoot. Of het nu gaat om het extra oefenen van woordenschat, verrijkend lesmateriaal over vreemde talen of het bijspijkeren van basisvaardigheden rekenen: oefenen op een speelse en effectieve manier is het uitgangspunt.

Voor op school of thuis

Onze Z-oefenboekjes zijn op elk moment inzetbaar. Leerlingen die tijd over hebben kun je hiermee op school zelfstandig aan het werk zetten. Meegeven als (extra) huiswerk kan natuurlijk altijd. Of als advies aan de ouders om de leerling thuis extra met bepaalde stof te laten oefenen. Onze Z-heldflyer met hierin jouw advies kun je hierbij eenvoudig inzetten.

Antwoorden online beschikbaar

Er zijn meer dan 400 verschillende Z-oefenboekjes. Voor taal, spelling, rekenen, informatieverwerking, leerspellen en zaakvakken (o.a. natuurkunde, cultuur & wetenschap, geschiedenis, biologie); maak een keuze uit ons ‘Aanbod’. Van alle Z-oefenboekjes zijn de antwoorden online beschikbaar en gemakkelijk te kopiëren en printen.

Waarmee kunnen we je helpen?

Z-oefenboekjes te bestellen? Maak een keuze uit het bovenstaande aanbod door één van de vakgebieden te selecteren. Op zoek naar de online antwoorden van onze Z-oefenboekjes? Druk hiernaast op de blauwe button. Behoefte aan (meer) Z-heldflyers of Z-heldposters? Download en print wat je nodig hebt. Voor overige vragen kun je terecht bij onze klantenservice.

Naar de antwoorden Of bel 033 - 4483800