delen

Leerspellen

Met het Figurenboek Uitgebreid controleren leerlingen taken die gemaakt zijn met de 24 driedimensionale, piramidevormige blokjes in de Varia Controledoos.

Meer informatie
€ 21,00 Leverbaar

Bestellen

Varia bestaat naast leerlingenboeken en het figurenboek (antwoorden) uit dit 3D-spelbord ('controledoos'). Een duurzaam spelbord met 24 gekleurde piramideblokjes. Met deze gekleurde blokjes beantwoorden uw leerlingen de 24 vragen van een taak uit een leerlingenboek. Zij controleren het figuur met behulp van het Varia figurenboek. De blokjes klikken vast in het bord en zijn afwasbaar, ook in de vaatwasser.

Meer informatie
€ 32,90 Leverbaar

Bestellen

Het Maximo spelbord hoort bij de kaartensets Pico Piccolo Maximo, met 18 opdrachten per kaart. Het spelbord is donkerrood van kleur en heeft 18 pico’s (schuifstenen).

Meer informatie
€ 31,20 Leverbaar

Bestellen

Het Piccolo spelbord hoort bij de kaartensets Pico Piccolo Piccolo, met 10 opdrachten per kaart. Het spelbord is donkergroen van kleur en heeft 10 pico’s (schuifstenen).

Meer informatie
€ 31,20 Leverbaar

Bestellen

Het Primo spelbord hoort bij de kaartensets Pico Piccolo Primo, met 6 opdrachten per kaart. Het is bedoeld voor de leerlingen van groep 1 van het basisonderwijs. Het spelbord is blauw van kleur en heeft 6 pico’s (schuifstenen). Meer informatie
€ 31,20 Leverbaar

Bestellen