Lock Digitale leeromgeving winkelwagen
Taalverhaal | ThiemeMeulenhoff

Taalverhaal.nu Taal en spelling voor het basisonderwijs

Hoge klanttevredenheid

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 89% van de scholen die met Taalverhaal.nu werkt (zeer) tevreden is met deze methode. Daarnaast zijn onze klanten het meest in voor aanbeveling van deze methode aan andere scholen. Twee prestaties waar we natuurlijk trots op zijn!

"Van Mexico tot Myanmar werken onze leerlingen met Taalverhaal.nu... De instructiefilmpjes en verhaalanimaties zijn zo aantrekkelijk dat onze leerlingen met plezier aan de slag gaan. Doordat deze taalmethode geheel digitaal is en veel differentiatie biedt, kunnen wij gepersonaliseerd onderwijs geven in alle uithoeken van de wereld. Geweldig gewoon!"
Liesbeth van Oorschot, leerkracht bij Tweetalige Kids; school voor afstandsonderwijs voor Nederlandse kinderen in het buitenland (Stichting NOB)

“De opbouw van Taal en Spelling is heel helder, ik vind het heerlijk om op deze gestructureerde wijze te werken."
Lisanne, leerkracht groep 6

“De herhaling in Taalverhaal.nu werkt echt geweldig!” 
Wendy, leerkracht groep 4-5

“We zien dat de onderhoudslijn zorgt voor betere resultaten! En dat de stof beter beklijft!”
Ruud van Middelaar van OBS De Startbaan in Soesterberg

“Zelfs onze leerlingen die goed zijn in woordenschat komen nu woorden tegen die ze niet kennen. Je krijgt als leerkracht van alles aangereikt en leerkrachten raken zelf weer geïnspireerd door het werken met Taalverhaal.nu.”
Frank Timmers, leerkracht groep 7, Cornelis Vrijschool in Amsterdam-Zuid

“De leerkrachten van groep 4 tot en met 8 zijn zeer enthousiast over deze methode. Dit om de overzichtelijke opbouw, visuele ondersteuning, woordenschat, stelopdrachten, herhaling en tussentijdse controle.” 
Hennie van der Schuur, leerkracht, Prins Willem Alexanderschool in Eext