Hulp bij inloggen     winkelwagen

Deze methode voor groep 4 t/m 8 is zowel digitaal, in boeken als in een mix te gebruiken. Met volop aandacht voor begrijpend lezen. Nieuwsgierig?

Vraag een zichtzending aan!
Taal en spelling basisonderwijs | Taalverhaal.nu

Waarom kiezen voor Taalverhaal.nu?

Waarom Taalverhaal.nu? De taal- en spellingmethode voor groep 4 tot en met 8 dekt als enige alle twaalf de kerndoelen van de Nederlandse taal én heeft aandacht voor begrijpend lezen met een groot en actueel aanbod van woordenschat.

Structuur
De heldere herkenbare structuur bij Taalverhaal.nu kenmerkt zich door structurele herhaling en onderhoud op week-, blok- en jaarniveau bij alle leerlijnen.  

Differentiatie
Met Taalverhaal.nu geef je de juiste les voor elke leerling op zijn eigen niveau. Je kan op meerdere manieren optimaal differentiëren

Woordenschat
Jaarlijks komen 600 actuele kijk-, lees-, weet- en schooltaalwoorden aan bod. Taalverhaal.nu koppelt de woordenschat met leerlijnen spreken en luisteren, leesbegrip en woord- en zinsbouw.

Spelling
Iedere week oefenen ze één spellingcategorie met de bijbehorende strategie en oriëntatie op de twintig woorden. In het unieke leerlingenboek voor spelling vinden leerlingen terug wat zij hebben geleerd. Ook door de opbouw van de lessen leren de leerlingen goed spellen.

Enthousiasmerend
Voor leuke en enthousiasmerende lessen biedt Taalverhaal.nu veel coöperatieve werkvormen, ondersteunende instructiefilmpjes en verhaalanimaties. Met de lessen Filosoferen met Bas Haring en de leerlijn Helder denken werk je aan de 21e eeuwse vaardigheden.

Meer weten?

Waarmee kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over Taalverhaal.nu of een afspraak maken met onze accountmanager? Onze klantenservice helpt je graag!

Maak een afspraak Of bel 033 - 4483800