Hulp bij inloggen     winkelwagen
Leeg klaslokaal tijdens lesgeven op afstand

Lesgeven op afstand in het primaire onderwijs

Op deze pagina vind je informatie en inspiratie voor het lesgeven op afstand, hybride lesgeven of lesgeven tijdens de noodopvang. Heb je ondersteuning nodig tijdens één van deze drie onderwerpen dan hopen we je hier van informatie te voorzien. Mocht je nog andere vragen hebben, onze klantenservice of methodespecialisten helpen je graag.

Wil je informatie of inspiratie over het Nationaal Programma Onderwijs en vind jij het ook tijd voor maatwerk? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Ondersteuning

Z-oefenboekjes

Heb jij leerlingen in de klas die afgelopen periode een leerachterstand hebben opgelopen?
Onze Z-oefenboekjes bieden uitkomst!

  • Per stuk verkrijgbaar.
  • Handig op papier.
  • Gratis aan te schaffen met subsidie.

Gratis e-book over afstandsonderwijs met handige tips!

In tien concrete thema’s wordt aangegeven hoe afstandsonderwijs goed vormgegeven kan worden. Thema’s die aan de orde komen zijn: privacy in relatie tot online onderwijs, inzet van digitale tools ter ondersteuning van formatief toetsen, samenwerkend leren of geven van instructie.

Thuis-toegang leerlingsoftware

Wil je leerlingen thuis laten werken met de leerlingsoftware? Dat kan uiteraard.

Thuis-toegang voor leerlingen tot veel schoolsoftware is mogelijk. Direct, via Basispoort. Of via de inlog voor thuis van de op school gebruikte 'schoolnetwerkomgeving'

Ondersteuning bij digitaal lesgeven

Werk je nu met een van de methodes van ThiemeMeulenhoff en heb je behoefte aan extra ondersteuning bij het digitaal lesgeven, of kunnen we je helpen bij de voorbereiding?

Neem dan contact op, we helpen je graag!
Extra lesmateriaal beschikbaar bij ThiemeMeulenhoff

Ondersteuning vanuit de leverancier

Veel scholen worden momenteel geconfronteerd met vraagstukken over hoe ze vanuit huis in contact blijven met hun leerlingen en collega's en hoe ze kunnen lesgeven op afstand.  De Rolf groep geeft je tips om je hierbij te helpen.