Hulp bij inloggen     winkelwagen

Take it easy Engels voor het basisonderwijs

Verwerkingssoftware maakt je leven nóg easier!

Met de nu beschikbare verwerkingssoftware voor groep 5-8 benut je de digitale mogelijkheden van Take it easy optimaal én eenvoudig. Bovendien bespaart je dit als leerkracht veel tijd. Tijd die je aan de begeleiding van je leerlingen kunt besteden. Met een paar klikken heb je direct overzicht in de resultaten van leerlingen, als groep en als individu. Bovendien kun je hiermee 100% digitaal werken. Dat kán, maar hoeft natuurlijk niet.

Mogelijkheden verwerkingssoftware

De verwerkingssoftware is de digitale variant van de lesstof uit de werkschriften van Take it easy groepen 5-8. De software vervangt niet alleen de werkschriften, maar ook de antwoordschriften. Met deze verwerkingssoftware kunnen leerlingen opdrachten digitaal maken en worden de antwoorden automatisch verwerkt. Zo krijg je als leerkracht meer en direct inzicht in de ontwikkeling van je leerlingen (op individueel en groepsniveau), terwijl je flink wat tijd bespaart. Voor je leerlingen biedt deze software een fijne extra: na het maken van hun opdrachten, zien jouw leerlingen direct hun score!

Verder biedt deze verwerkingssoftware een aantal mogelijkheden die de werkschriften niet bieden. Alle opdrachten zijn interactief om zo de betrokkenheid van de leerling te optimaliseren, zoals slepen, klikken of matchen. Per opdracht krijgen je leerlingen feedback op hoe ze de opdracht hebben gemaakt. De leerling kan, wanneer dit nodig is, heel gemakkelijk de film, dialoog of het liedje oproepen. En in slechts één klik hebben ze de onderdelen Nice to know, Words to know en de themawoorden bij de hand.

Toegang en proeflicentie

Via de vertrouwde methodestartpagina krijg je toegang tot de ‘verwerkingsresultaten’ (zie afbeelding 1) en daarmee tot het dashboard van de verwerkingssoftware. Ook kun je via deze pagina heel gemakkelijk naar de leerlingomgeving toe (zie rechtsboven in de kop ‘Leerlingpagina’).

Methodestartpagina | Lesmethode Engels | Basisonderwijs | Take it easy

Leerlingen zien op hun pagina onder ‘Aan de slag’ het nieuwe icoontje ‘Verwerken’ (zie afbeelding 2).

Methodestartpagina vervolgscherm | Lesmethode Engels | Basisonderwijs | Take it easy

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Uitproberen? Vraag dan nu de proeflicentie aan!

Proeflicentie aanvragen