Hulp bij inloggen     winkelwagen

Take it easy Engels voor het basisonderwijs

Schooljaar 2019-2020: alle filmpjes vernieuwd!

Zoals je ongetwijfeld al hebt gemerkt, toont de digibordsoftware al in een nieuw en fris jasje. Sinds 19 april. Dit omdat we al onze methodes dezelfde identieke en moderne uitstraling en functionaliteiten willen geven. Deze aanpassing was ook nodig om de weg vrij te maken naar nóg meer inhoudelijke benodigde vernieuwingen, zoals de komst van de 24 nieuwe filmpjes. In de nieuwe, interactieve (!) filmpjes zullen twee Engelstalige leerlingacteurs van alles gaan beleven en jouw leerlingen letterlijk meenemen in hun avonturen. Deze nieuwe filmpjes betekenen ook dat er nieuwe voice-overs komen van de co-teachers. De leerstof moet tenslotte wel op elkaar aansluiten! Deze inhoudelijke vernieuwingen hebben ook gevolgen voor de werk- en antwoordschriften, de toetsen, het toetsschrift (het nieuwe Taalportfolio) en de lesbeschrijvingen. Klik op de relevante onderdelen voor meer informatie hierover.

Een andere veelgevraagde noviteit is dat je als leerkracht straks ziet welke onderdelen minimaal nodig zijn om een goede Take it easy-les te geven. Dit is straks namelijk duidelijk zichtbaar in het lesmenu. Daarnaast kun je zelf op maat, naar wens, extra onderdelen aanvinken. Nóg easier dus!

Belangrijk voor je jaarbestelling!

Werk je 100% digitaal? Dan hoef je niets te doen en kun je met ingang van het nieuwe schooljaar automatisch van alle nieuwe software, inclusief verwerkingssoftware, gebruikmaken. Vergeet niet de nieuwe toetssoftware te bestellen als je ook digitaal wilt toetsen.

Werk je met werk- en antwoordschriften? Lees dan verder bij dit onderdeel.

Wil je 100% digitaal gaan werken? Neem dan contact op met onze klantenservice.