Hulp bij inloggen     winkelwagen

Take it easy Engels voor het basisonderwijs

Take it easy is helemaal vernieuwd!

Wat vervelend dat eerdere berichtgeving over het vernieuwde Take it easy je niet heeft bereikt.
De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om Take it easy aan te passen aan de nieuwste inzichten en hedendaagse belevingswereld van leerlingen. Zo is de digibordsoftware helemaal vernieuwd door toevoeging van o.a. allemaal nieuwe video’s en moderne liedjes. Om de werk- en antwoordboeken op de vernieuwde digibordsoftware te laten aansluiten, moesten we deze ook aanpassen. En datzelfde gold ook voor de toetsen; deze zijn herschreven en meteen vereenvoudigd.

Vanaf april hebben we meerdere malen over alle aanpassingen gecommuniceerd. Onze excuses voor het ongemak dat deze berichtgeving je blijkbaar niet heeft bereikt en dat je daardoor nu met ‘verkeerd/verouderd’ materiaal zit. Hoeveel oude materialen heb je nog liggen - of per ongeluk toch ontvangen - met een oud ISBN-nummer? Vul vóór 1 januari hieronder bij dat ISBN-invulveld het aantal in en wij zorgen dat je hiervoor nieuwe materialen ontvangt, kosteloos.

Gegevens school/instelling
Heb je een BRIN-code van 4 karakters en wordt deze niet herkend? Vul deze dan aan met je locatiecode (00 t/m 09) tot 6 karakters.
Persoonlijke gegevens
Vul je persoonlijke e-mailadres in, geen algemeen adres zoals info@.... We gebruiken je e-mailadres alleen voor correspondentie over de aanvraag.
Vul hier je huis- of mobiele telefoonnummer in zodat we je kunnen bereiken met vragen of opmerkingen over je bestelling.
Hoeveel oude materialen heb je nog liggen - of per ongeluk toch ontvangen - met een oud ISBN-nummer? De werkboeken zijn per 5 stuks verpakt, vul hieronder het aantal sets (van 5 stuks) je kosteloos wil ontvangen:
Heb je ook nog een los answerbook liggen? Deze zijn wel als los exemplaar te bestellen. Vul hieronder het aantal exemplaren in die je kosteloos wil ontvangen:
De komst van nieuwe materialen betekent ook dat de lesbeschrijvingen in de groepsmap/handleiding zijn geactualiseerd. Een actuele versie kun je gratis downloaden vanaf de methodestartpagina. Wil je liever een geprint exemplaar ontvangen? Geef dit dan hieronder aan.
Leveringsinformatie