Lock Digitale leeromgeving winkelwagen
Rekenmethode | Basisonderwijs | Alles telt Q | ThiemeMeulenhoff

Onze accountmanagers

Maak kennis met onze accountmanagers

Met al je vragen over (de aanschaf van) een methode, kennismakingen en trainingen kun je bij ThiemeMeulenhoff bij je eigen contactpersonen terecht. Onze accountmanagers zijn: Aysen, Cerel, Han, Lucy, Michiel en Stephanie. We stellen ze hieronder aan je voor.
"Ooit heb ik kort voor de klas gestaan. Toen ontdekte ik dat een leerkracht veel moet onderwijzen, maar ook deels opvoeden en heel veel troosten. Alleen leerkrachten met talent kunnen dit met passie en liefde doen.
Mijn kracht bleek niet voor de klas, maar ernaast te zijn. Ik ondersteun leerkrachten graag en met plezier om met de juiste inzet van onze methoden hun werk een stukje makkelijker te maken."
Cerel Conradus - AccountmanagerCerel is accountmanager in de regio Zuidoost Nederland
c.conradus@thiememeulenhoff.nl06 15 82 29 56

Met veel plezier heb ik dagelijks contact met leerkrachten, onderwijsassistenten en directeuren die iedere dag er alles aan doen alle kinderen van Nederland weer een klein beetje te laten groeien. Met de mooie materialen en methodes van Thiememeulenhoff probeer ik ons steentje daaraan bij te dragen. Teamwork makes the Dream work

Stephanie Govers - AccountmanagerStephanie is accountmanager in de regio West Nederland.
s.govers@thiememeulenhoff.nl06 - 53 67 87 60
"De tijd dat lesmethodes 'standaard' worden gebruikt liggen gelukkig al lang achter ons. Iedere school vereist een eigen aanpak en implementatie. Ik vind het een uitdaging om samen met leerkrachten en directies te kijken hoe we het onderwijs iedere keer kunnen verbeteren."
Michiel van der Hart - AccountmanagerMichiel is jouw accountmanager in de regio West midden Nederland.
m.van.der.hart@thiememeulenhoff.nl06 16 59 47 22

Wat vind ik het fijn om vanuit mijn jarenlange ervaring in het onderwijs in gesprek te zijn met directie en leerkrachten. De mensen die met passie en liefde voor het onderwijs én kinderen onze leermiddelen gebruiken om het onderwijs vorm te geven en kinderen laten groeien in hun ontwikkeling.

Lucy van der Weg – AccountmanagerLucy is dagelijks op pad in de regio Noordoost Nederland
l.van.der.weg@thiememeulenhoff.nl06 52 02 75 76

Van gelukkige leraren leer je de mooiste dingen! Dus als ik kan bijdragen aan een geluksgevoel bij leerkrachten over hun werk, dan is mijn dag geslaagd.

Aysen Candanonglu - Accountmanager binnendienstAysen heeft als verkoop binnendienst contact met scholen uit heel Nederland
a.candanoglu@thiememeulenhoff.nl06 27 00 69 29