Lock Digitale leeromgeving

#PippiLangkous

'Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan'

Nieuw in schooljaar 2018-2019

Take it easy breidt uit!

Komend schooljaar breidt Take it easy uit met verwerkingssoftware voor groep 5-8. Hiermee kunnen je leerlingen opdrachten (en toetsen) digitaal maken en worden de antwoorden automatisch verwerkt.
Lees meer

In de klas

Leerkrachten vertellen

Lees meer
Ken je het verhaal van de leerkracht die meer uren in een dag wil hebben? Of die van de leerkracht die meer armen wil hebben? En de leerkracht die zichzelf wil klonen dan? Of meer ogen wil hebben? Download het gratis verhalenboekje

De wereld van Het Jonge Kind

Het vakblad HJK draait om de wereld van het jonge kind.  

Werk je in het onderwijs of de kinderopvang met kinderen van 3 tot 8 jaar? HJK geeft je vakinformatie over ontwikkeling, opvoeding en onderwijs aan jonge kinderen.  

Jeugd in School en Wereld

Het vakblad JSW (Jeugd in School en Wereld) informeert je over de laatste ontwikkelingen in het basisonderwijs en vertaalt deze naar de praktijk. Werk je in het (speciaal) basisonderwijs of ben je (pabo)student? Laat je inspireren door JSW.

Zelfstandig werken

Ik doe het zelf!

Met onze methode-onafhankelijke lesmaterialen kan elke leerling geheel zelfstandig aan de slag. En op eigen niveau werken. Zo blijft ieder kind met plezier leren, van de zorgleerling tot zijn hoogbegaafde klasgenoot. Lees meer Of het nu gaat om het extra oefenen van woordenschat, verrijkend lesmateriaal over vreemde talen of het bijspijkeren van basisvaardigheden rekenen: oefenen op een speelse en effectieve manier is het uitgangspunt.
Aan de slag

Contact en ondersteuning