Lock Digitale leeromgeving

Kom je langs op de NOT?

De grootste beurs voor het onderwijs is van dinsdag 22 tot en met zaterdag 26 januari 2019 in Jaarbeurs Utrecht. Wij zijn er samen met jou! Meld je aan en ontvang een gratis toegangskaart.

Meld je gratis aan!

Ook handig

Lees meer

Verwerkingssoftware Engels

Met de verwerkingssoftware voor groep 5-8 kunnen je leerlingen opdrachten (en toetsen) digitaal maken en worden de antwoorden automatisch verwerkt. Zo benut je de digitale mogelijkheden optimaal en bespaar je jezelf flink wat tijd.
Lees meer

Inspiratie

Kom je ook?

Hét congres van de onderbouw

Verzinner, verteller, verbinder Marcel van Herpen start deze dag met een inspirerende lezing: ‘Verbondenheid als antwoord. Vervolgens is er een ruime keuze aan workshops rondom het thema ‘Spel verbindt’.
Kom je ook?

Leerkrachten vertellen

Lees meer
Ken je het verhaal van de leerkracht die meer uren in een dag wil hebben? Of die van de leerkracht die meer armen wil hebben? En de leerkracht die zichzelf wil klonen dan? Of meer ogen wil hebben? Download het gratis verhalenboekje

Spelend leren & lerend spelen

Het vakblad HJK draait om de wereld van het jonge kind. Werk je in het onderwijs of de kinderopvang met kinderen van 3 tot 8 jaar? Vakblad HJK (Het Jonge Kind) geeft je vakinformatie over ontwikkeling, opvoeding en onderwijs aan jonge kinderen.

Praktisch en actueel

Het vakblad JSW (Jeugd in School en Wereld) informeert je over de laatste ontwikkelingen in het basisonderwijs en vertaalt deze naar de praktijk. Werk je in het (speciaal) basisonderwijs of ben je (pabo)student? Laat je inspireren door JSW.

Zelfstandig werken

Lees  meer

Ik doe het zelf!

Met onze methode-onafhankelijke lesmaterialen kan elke leerling geheel zelfstandig aan de slag. En op eigen niveau werken. Zo blijft ieder kind met plezier leren, van de zorgleerling tot zijn hoogbegaafde klasgenoot. Of het nu gaat om het extra oefenen van woordenschat, verrijkend lesmateriaal over vreemde talen of het bijspijkeren van basisvaardigheden rekenen: oefenen op een speelse en effectieve manier is het uitgangspunt.
Lees meer

Contact en ondersteuning

Direct bestellen