Home
NT2+

Digitale leeromgeving

Digitale leeromgeving

HEADING_1

De NT2+ digitale leeromgeving biedt oefeningen bij de lesmethodes van Zebra+, IJsbreker+ en Code+. Het is via het web overal en altijd bereikbaar voor cursisten en docenten en biedt talloze taaloefeningen op diverse niveaus. Deze online omgeving is zowel tijdens klassikaal lesgeven als bij individueel oefenen te gebruiken. Doordat iedere cursist toegang heeft tot al het online lesmateriaal van de drie lesmethodes is het mogelijk om op een lager of hoger niveau te oefenen. De docent bepaalt wie toegang krijgt tot welk niveau. Ook krijgt de docent via het docenten dashboard inzicht in de vorderingen van de leerlingen. Dit dashboard toont de voortgang ten aanzien van de vaardigheden, dat wil zeggen: lezen, luisteren, spreken en schrijven.

  • Uitgebreid oefenmateriaal inclusief audio- en videofragmenten

  • Toegang tot alle lesstof van alle niveaus

  • Resultatenoverzicht per cursist

Benieuwd hoe de digitale leeromgeving werkt? We hebben een aantal instructievideo's gemaakt zodat je direct aan de slag kunt.

Moderne leeromgeving

NT2+ is een leeromgeving ontwikkeld volgens de modernste technische richtlijnen. Het leerplatform biedt één oplossing voor alle NT2 lesmethodes van ThiemeMeulenhoff, van middelbare scholier, tot hoog opgeleide anderstalige. De omgeving is gegarandeerd altijd en overal online beschikbaar.

Differentiatie en variatie

De digitale leeromgeving NT2+ biedt cursisten bijna 15000 taaloefeningen. De oefeningen variëren van speloefeningen, invuloefeningen, audiofragmenten, tot open vragen en meerkeuzevragen.

Cursisten kunnen, wanneer de docent dit voor hen openstelt, oefeningen maken op andere niveaus. Een snelle leerling van Zebra+ kan zo extra oefeningen maken van IJsbreker+ en een cursist van Code+ die moeite heeft met een specifiek onderwerp kan extra oefenen met opdrachten van IJsbreker+. Docenten kunnen hiermee differentiatie in het leerproces van de cursist aanbrengen.

Docentenmateriaal

Met de docentlicentie hebben docenten toegang tot al het leerlingmateriaal in NT2+. Ook de docenthandleiding, toetsen, het resultatenoverzicht en groepenmanagement is voor de docent digitaal beschikbaar. De school of docent kan zelfstandig groepen creëren met cursisten. Wanneer een cursist doorstroomt naar een andere groep neemt hij zijn resultaten met zich mee.

Bestel een proeflicentie

De NT2+ digitale leeromgeving is eenvoudig in gebruik. Bestel een gratis proeflicentie en beoordeel de online omgeving zelf.

Bestel een proeflicentie
Onze collega's helpen graag!

Onze collega's helpen graag!

Team beroepsonderwijs & NT2

033-4483700
Stuur een email