Lock Digitale leeromgeving winkelwagen

NT2+ digitaal platform

NT2+

Het NT2+ leerplatform biedt oefeningen bij de lesmethodes van Zebra+, IJsbreker+ en Code+ online. Cursisten oefenen online o.a. luister en schrijfopdrachten. De docent heeft inzicht in de vorderingen van leerlingen in het resultatenoverzicht.

Bestel een proeflicentie
  • Volledig nieuw digitaal platform
  • Opgaven op meerdere niveaus
  • Digitaal resultatenoverzicht
  • Acht soorten vraagvormen
  • Audio- en videofragmenten

Modern leerplatform

NT2+ is een nieuw ontwikkeld leerplatform volgens de modernste technische richtlijnen. Het leerplatform biedt één oplossing voor alle NT2 lesmethodes van ThiemeMeulenhoff, van middelbare scholier, tot hoog opgeleide anderstalige. Het platform is gegarandeerd altijd en overal online beschikbaar.

NT2+ digitaal leerplatform

Differentiatie en variatie

De digitale leeromgeving NT2+ biedt cursisten bijna 15000 taaloefeningen. De oefeningen variëren van speloefeningen, invuloefeningen, audiofragmenten, tot open vragen en multiple-choice opdrachten.

Cursisten kunnen, wanneer de docent dit voor hen openstelt, oefeningen maken op andere niveau's. Een snelle leerling van Zebra+ kan zo extra oefeningen maken van IJsbreker+ en een cursist van Code+ die moeite heeft met een specifiek onderwerp kan extra oefenen met opdrachten van IJsbreker+. Docenten kunnen hiermee differentiatie in het leerproces van de cursist aan te brengen.

Docentmateriaal

Met de docentlicentie hebben docenten toegang tot al het leerlingmateriaal in NT2+.  Ook de docenthandleiding, toetsen, het resultatenoverzicht en groepenmanagement is voor de docent digitaal beschikbaar.
De school of docent kan zelfstandig groepen creëren met cursisten. Wanneer een cursist doorstroomt naar een andere groep neemt hij zijn resultaten met zich mee.

Het NT2+ digitale leerplatform is eenvoudig in gebruik. Bestel een gratis proeflicentie en beoordeel het online leerplatform zelf. 
 
Bestel een proeflicentie

Eenvoudig overstappen

Werkt u met een oude methode en wilt u overstappen naar NT2+? Bekijk de veelgestelde vragen (English FAQ) voor een eenvoudige overstap van uw oude digitale omgeving naar het nieuwe NT2+ platform.