Lock Digitale leeromgeving winkelwagen

Dit is het nieuwe NT2

Snel en doelgericht het gewenste niveau bereiken

NT2+ is de nieuwe naam voor de NT2 familie van ThiemeMeulenhoff. Code+, IJsbreker+ en Zebra+ zijn volledig herzien en geactualiseerd. Al het materiaal is in te zien en te bestellen.

  • Van niveau 0 tot en met B2
  • Lesmateriaal voor laag- en hoogopgeleiden
  • Veel differentiatiemogelijkheden met NT2+ leerplatform
  • Voorbereiding op Inburgerings- en Staatsexamen

Bekijk het complete NT2 arrangement en de nieuwste edities

Zebra+

Met Zebra+ leren jongeren tussen de 12 en 18 jaar snel Nederlands. De methode is er op gericht op een snelle instroom van jongeren in het regulier onderwijs. Zebra+ bestaat uit werkboeken met zowel theorie als opgaven en een digitaal leerplatform NT2+ met opgaven. Docenten hebben inzicht in de voortgang van cursisten via het NT2+ leerplatform.


Meer over Zebra+
zebra plus deel 1
Ijsbreker plus

IJsbreker+

IJsbreker+ leidt laag- en middenopgeleiden op voor het inburgeringsexamen. De methode biedt cursisten lesstof van niveau 0 tot A2 aan de hand van thema's en onderwerpen die dicht bij de cursist staan. Met IJsbreker+ leren anderstaligen Nederlands voor in de praktijk. Naast thematische werkboeken zijn er veel opgaven op het digitale leerplatform NT2+ voor cursisten van IJsbreker+.


Meer over IJsbreker+

Code+

Nederlands als tweede taal (NT2) leer je met Code+. Code+ is een NT2-cursus voor hoogopgeleide anderstalige volwassenen. De cursus is flexibel inzetbaar door zowel korte als lange trajecten. De lange trajecten leiden op tot Staatsexamen II.


Meer over Code+
codeplus cover

NT2+ digitaal leerplatform

NT2+ digitaal leerplatform

Het NT2+ leerplatform biedt alle content van Zebra+, IJsbreker+ en Code+ online. Cursisten oefenen online o.a. luister- en schrijfopdrachten. De docent heeft inzicht in de vorderingen van leerlingen in het resultatenoverzicht. Niet alleen is er inzicht in welke opdrachten ze hebben gedaan, maar ook in welke lesstof cursisten nog niet goed beheersen.

Meer over NT2+

NT2+ lancering in het Rijksmuseum

Tijdens de lancering van de nieuwe lesmethodes van NT2+ in het Rijksmuseum hebben meer dan 250 docenten en 50 cursisten al kennis gemaakt met Zebra+, IJsbreker+ en Code+. Bekijk de video van het evenement.