delen
3

Bestelinstructie vanuit het buitenland

Als je met CODE Plus gaat werken is het van belang dat je bij ons als docent geregistreerd staat vóórdat je cursisten met het product gaan werken. Wij kunnen dan online een 'school' voor inrichten zodat je de voortgang en resultaten van je cursisten kunt volgen. Docentlicenties zijn om die reden alleen te bestellen via onze klantenservice.

Stappenplan

Je kunt in drie stappen aan de slag met CODE Plus!
  • Neem contact op met de klantenservice van ThiemeMeulenhoff
  • Geef aan dat je lesgeeft aan een school/instelling buiten Nederland en dat je wilt werken met CODE Plus. Een medewerker van de klantenservice maakt nu een ‘school’ voor je aan en stuurt je per e-mail een docentlicentie en inloginstructie toe. Na uiterlijk één werkweek is je unieke schoolomgeving aangemaakt. 
  • Bestel de benodigde CODE Plus-cursistenpakketten via Bol.com.
TIP: Bol.com rekent verzendkosten per bestelling, ongeacht het aantal artikelen. Om de verzendkosten te beperken, adviseren wij om voor al je cursisten in één keer de benodigde producten in te kopen.   

Klaar om te starten met CODE Plus! 

Je bent nu klaar om te starten met CODE Plus. Cursisten kunnen zich nu registreren en hun licentie activeren. Tijdens dit proces selecteren ze onder andere de voor jou aangemaakte school en voeren ze hun persoonlijke code in die staat vermeld op de cursistlicentie.