Hulp bij inloggen     winkelwagen

Vernieuwde Rendement sluit volledig aan op de NIMA-eindtermen

en vergroot zo de kansen van studenten op de arbeidsmarkt 

17 juni 2016
Zes titels van de vernieuwde ThiemeMeulenhoff-serie Rendement voor mbo sluiten volledig aan op de NIMA A1-eindtermen dankzij het partnership tussen NIMA en ThiemeMeulenhoff.  

ThiemeMeulenhoff heeft een officieel partnership met NIMA. Dit partnership heeft nu verder vorm gekregen door de samenwerking in het MBO. Doel van de samenwerking is mbo’s extra te ondersteunen bij het bieden van een kwalitatief goede marketingopleiding voor commerciële studenten, waardoor de opleiding nog beter aansluit op het werkveld. 

De samenwerking is officieel bekrachtigd door overhandiging van een lesboek uit de nieuwe editie van de mbo-methode Rendement. Deze methode sluit volledig aan op de NIMA A1-exameneisen. Studenten bereiden zich met deze methode direct voor op het NIMA A1-examen, zonder dat aanvullend materiaal nodig is.

NIMA is het ontwikkelorgaan voor professionals die willen groeien in de vakgebieden marketing, communicatie, sales en marktonderzoek. Veel bedrijven en werving- en selectiebureaus vragen in hun vacatures voor commerciële functies om een NIMA-diploma. Rendement vergroot zo de kansen van mbo-studenten op de arbeidsmarkt. En zorgt voor een goede opstap naar een commerciële hbo-opleiding.

Lees meer over Rendement