Hulp bij inloggen     winkelwagen

Alle toetsresultaten Taalverhaal.nu en Alles telt in Momento!

Momento dashboard

Goed nieuws vertellen we graag door. De toetsresultaten van Taalverhaal.nu en Alles telt zijn voortaan beschikbaar in Momento!

Momento is het eerste overkoepelende digitale, vakoverstijgende en methode-onafhankelijke dashboard voor leerkrachten in het basisonderwijs. Het dashboard toont voor Taalverhaal.nu en Alles telt een overzicht van de toetsresultaten van de hele groep en biedt inzicht in de individuele resultaten per leerling. Deze betrouwbare en actuele informatie kan je gebruiken ter voorbereiding op een les, klassikale, verlengde of individuele instructie. Het dashboard is op ieder gewenst moment en op elk device beschikbaar. Zo ben je altijd op de hoogte! Doordat Momento administratieve taken van je overneemt, houd je meer tijd over voor het begeleiden, coachen en ondersteunen van je leerlingen. Dat wil je toch ook? 

Je kunt Momento komend jaar gratis uitproberen. Een mooie extra wegens de introductie van Momento: je schoolleverancier biedt diverse devices met een prachtige korting! Meer informatie en aanmelden? Kijk op www.momento.nl.