Hulp bij inloggen     winkelwagen
hands

Nieuws Businessmanagers voorgezet onderwijs en beroepsonderwijs

Even voorstellen: Mark van Hussen en Sander Groeneveld

Sinds 1 september heeft zowel het voortgezet onderwijs als het beroepsonderwijs een nieuwe businessmanager. Beide heren zijn al een bekend gezicht voor velen en werken al enkele jaren bij ThiemeMeulenhoff. We vroegen ze beiden naar deze switch en we stellen ze kort aan je voor. 

Mark van Hussen
Businessmanager voortgezet onderwijs

Mark van Hussen werkt sinds 2018 bij ThiemeMeulenhoff als businessmanager beroepsonderwijs. Sinds 1 september 2021 bekleedt hij de positie van businessmanager voortgezet onderwijs. Mark kun je tegenkomen op de golfbaan en is een fanatiek hardloper. Een muziekliefhebber in hart en nieren en naast dat hij zelf gitaar speelt, heeft vooral jazz zijn hart gestolen.
"Ik heb in mijn loopbaan eerder voor het voortgezet onderwijs gewerkt, dus deze markt is niet helemaal nieuw. Ik vind het een mooie uitdaging omdat de markt enorm in beweging is. In deze nieuwe functie vind ik het belangrijk om open en benaderbaar te zijn. Zowel naar de collega’s toe als naar alle organisaties waarmee wij samenwerken. Deze eerste periode staat in het teken van kennismakingsgesprekken, maar daarna gaan we door om LRN-line, ons meest flexibele aanbod, nog beter op de kaart te zetten. Vooral de juiste mix tussen folio en digitaal zal mijn aandacht krijgen. Ik kijk erg uit naar de nieuwe dynamiek!"
Mark van Hussen
mark

Sander Groeneveld
Businessmanager beroepsonderwijs

Sander Groeneveld werkt sinds 2010 bij ThiemeMeulenhoff en heeft verschillende functies bekleed. Hij heeft door kunnen groeien van accountmanager naar lead salesmanager. De afgelopen 3,5 jaar stond in het teken van taal in zijn rol als portfoliomanager. Sinds 1 september vervult hij de functie van businessmanager beroepsonderwijs. Sander is een sportfanaat van het eerste uur en ook een familieman. Je kunt hem tegenkomen op de mountainbike, de golfbaan en in de gym. In dit vlakke land zonder bergen heeft hij toch de mogelijkheid gevonden om skiles te geven, niet in de sneeuw maar op een rolbaan.
"Ik kijk ernaar uit om kennis te maken met de voor mij een redelijk nieuwe markt. In het beroepsonderwijs kopen de studenten zelf de leermiddelen en in het voortgezet onderwijs is dit anders. Dat brengt een hele andere dynamiek met zich mee en dat lijkt me een erg mooi nieuw vraagstuk. Zeker wanneer er steeds meer diversiteit onder studenten gaat bestaan binnen de opleiding die ze volgen. Dat vereist juiste aanbiedingsmodellen die aantrekkelijk en flexibel zijn voor de school en hun studenten. Ik vind het mooi dat ThiemeMeulenhoff in het mbo al zoveel maatwerk kan bieden en het echt een partner van de mbo-scholen is.  Ik kijk er naar uit om dit verder uit te bouwen en hier waarde te kunnen toevoegen."
Sander Groeneveld
sander
Altijd hulp van de klantenservice van ThiemeMeulenhoff

Contact

Wil jij met Mark en/of Sander in contact komen? Dat kan! Ze zijn te bereiken op:  
m.van.hussen@thiememeulenhoff.nl
s.groeneveld@thiememeulenhoff.nl