delen

Word jij onze auteur of inhoudsdeskundige?

Ben jij enthousiast over het maken van nieuw lesmateriaal? Vind je het leuk mee te werken aan het onderwijs van morgen? Dan hebben wij misschien iets voor je.

Wij zoeken altijd mensen. Dat kan zijn voor het schrijven van nieuwe materialen, maar ook zoeken we regelmatig mensen met kennis van het vak, die hun deskundigheid willen delen of meelezen met de reeds geschreven stukken.

Auteurs Engels mbo
ThiemeMeulenhoff is bezig met het ontwikkelen van een nieuwe serie Engels voor alle opleidingen in het mbo. We willen ons auteursteam graag uitbreiden met enthousiaste auteurs.
>> Lees meer en meld je aan

Eindredacteur Engels mbo
ThiemeMeulenhoff is bezig met het ontwikkelen van een nieuwe serie Engels voor alle opleidingen in het mbo. We willen ons auteursteam graag versterken met een enthousiaste, ervaren eindredacteur.
>> Lees meer en meld je aan

Auteurs Traject V&V
ThiemeMeulenhoff zoekt met spoed auteurs voor de herziening van twee boeken van onze methode Traject V&V. Traject V&V is een methode zorg voor mbo-opleidingen Verpleging en Verzorging. De titels die we willen herzien, zijn werkboeken voor het uitstroomprofiel Geestelijke gezondheidszorg.
>> Lees meer en reageer snel

Auteur De Geo
ThiemeMeulenhoff zoekt een auteur voor De Geo onderbouw vmbo. De Geo is een toonaangevende methode voor het vak aardrijkskunde in het voortgezet onderwijs. De methode staat bekend om haar kwaliteit, prachtige beelden en motiverende opdrachten.
>> Lees meer en meld je aan

Eindredacteur De Geo
ThiemeMeulenhoff zoekt met spoed een ervaren eindredacteur voor De Geo onderbouw. De Geo is een toonaangevende methode voor het vak aardrijkskunde in het voortgezet onderwijs. De methode staat bekend om haar kwaliteit, prachtige beelden en motiverende opdrachten.
>> Lees meer en reageer snel

Techniek mbo
Voor de ontwikkeling van een volledig nieuwe methode techniek voor het mbo zoeken we auteurs die werkzaam zijn als docent. Ervaring met ontwikkeling van leermiddelen zoals theorie, opdrachten en toetsen is een pré maar geen vereiste. Doe je mee?
>> Reageer dan snel

Natuurkunde havo/vwo bovenbouw
Voor de herziening van de methodes Newton en Systematische Natuurkunde (SysNat) zoeken we auteurs die werkzaam zijn als docent natuurkunde havo en/of vwo bovenbouw. En die ervaring hebben met het maken van leermiddelen zoals lessen, toetsen en digitale opdrachten. Heb je al ideeën over hoe we de huidige editie verder kunnen verbeteren? 
>> Reageer dan snel

Auteur

Heb je affiniteit met het onderwijs, ervaring met schrijf- of redactiewerk? Vind je het leuk om op een actieve manier mee te werken aan nieuw lesmateriaal? Ben je één dag per week beschikbaar en bereid regelmatig auteursvergaderingen bij te wonen? Dan komen we graag met jou in contact.

Als auteur:
  • Werk je samen in een team met ervaren professionals en een sterke vakredactie.
  • Krijg je begeleiding bij de ontwikkeling en professionalisering van de schrijfvaardigheid
  • Je krijgt ondersteuning bij het maken van de opdrachten. 
  • En uiteraard deel je mee in de opbrengst van het materiaal.
  • Breid je je netwerk uit.
ThiemeMeulenhoff

Inhoudsdeskundige

Heb je niet de tijd en/of ervaring om als auteur voor ons aan de slag te gaan? Maar weet je wel heel veel over je vakgebied? Ook als inhoudsdeskundige ben je heel waardevol voor ons. Jij vertelt alle ins en outs die de student moet leren en een professionele tekstschrijver schrijft het op. Belangrijk is dat je momenteel in desbetreffende branche werkt. 

Ook als inhoudsdeskundige bieden we je de kans om met een enthousiast team te werken, jezelf verder te ontplooien en je netwerk uit te breiden. Uiteraard deel je in de opbrengsten van het lesmateriaal.

Interesse?

Vind jij het leuk auteur, redacteur of inhoudsdeskundige voor ons lesmateriaal te worden? Kijk dan op deze site voor een specifiek fonds of methode waar jij een bijdrage aan zou kunnen leveren of maak je algemene interesse kenbaar.

Na het tonen van je interesse nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. We gaan dan met elkaar in gesprek en je ontvangt een proefopdracht. Gaan we de samenwerking aan, dan zorgen wij voor een goede begeleiding en indien nodig trainingen. Op reguliere basis hebben we contact en wanneer nodig, met de overige leden van het auteursteam.

Meld je aan